A przemyśl, że był 4ty w BMW Sport ze stratą 1.5min do Smorawińskiego Jak jechali inni? rasta - Śro 21 Wrz, 2011 Lepiej nie wiedzieć ale widziałem jak wracali bez opon na feldze albo całego koła pum - Śro 21 Wrz, 2011 Minac, ale przepaści w best nie ma (a to pewnie wrzucał). Kilka sekund.
Różnica jest w powtarzalności. Ten 1 baaaardzo równo wszystko.
Ogarniają i tyle.rasta - Śro 21 Wrz, 2011 Jakby mi M6 robiła za pojazd do ciągnięcia lawety to też bym ciął po zielonym pełnym ogniem bez zastanowienia Miniac - Czw 22 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
Minac, ale przepaści w best nie ma (a to pewnie wrzucał). Kilka sekund.
Różnica jest w powtarzalności. Ten 1 baaaardzo równo wszystko.
Ogarniają i tyle.
Faktycznie - 4sek w best.
No nic. Zwyczajnie chciałem się przylansować tym, że 1szemu i 3ciemu robiłem 'tjuny'
pum - Czw 22 Wrz, 2011 hmm naklejka promotora to czas lepszy o 4s? Janusz - Czw 22 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
hmm naklejka promotora to czas lepszy o 4s?
podobno naklejka promotor gwarantuje wejście w czasy super samochodów pum - Czw 22 Wrz, 2011 tylko jakbym nakleił u siebie to Miniac straciłby klientów rasta - Pią 23 Wrz, 2011 Panowie naprawdę warto na ABCup jechać, w tej kasie to best impreza z mega duża ilością latania. No i można jeszcze zweryfikować ile nam brakuje do prawdziwych napierdalaczy Miniac - Pią 23 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
tylko jakbym nakleił u siebie to Miniac straciłby klientów
nie kleje..
Cytat:
Panowie naprawdę warto na ABCup jechać, w tej kasie to best impreza z mega duża ilością latania. No i można jeszcze zweryfikować ile nam brakuje do prawdziwych szybko leci
Zgadnij czyje auto będziemy dłubać 'na otro' w przyszłym tygodniu rasta - Pią 30 Wrz, 2011 Moje? M - Pią 30 Wrz, 2011 O jak ładnie się Kuba wpisał Anonymous - Pią 30 Wrz, 2011