rasta - Pon 23 Sty, 2012 aAk ze sztywnością tego hipsu?GeKo - Pon 23 Sty, 2012 mozna zwinąc w rulon.rasta - Pon 23 Sty, 2012 To lipa
Potrzebuję coś ala płyta pod silnik, tylko nie do końca pod silnik, a tzw. osłona chodnic, idzie to pod przednim zderzakiem, w ASO cena zaporowa, więc muszę sobie sam zrobić tylko nie wiem gdzie zdobyć materiał na to i jaki to ma materiał być .faldzip - Pon 23 Sty, 2012 kup kawal blachy.
poprosze pomuka Shymek - Pon 23 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
mozna zwinąc w rulon.
zależy od grubości - 2mm zwiniesz ale już 4mm nie bardzo Kamill - Pon 23 Sty, 2012
rasta napisał/a:
To lipa
Potrzebuję coś ala płyta pod silnik, tylko nie do końca pod silnik, a tzw. osłona chodnic, idzie to pod przednim zderzakiem, w ASO cena zaporowa, więc muszę sobie sam zrobić tylko nie wiem gdzie zdobyć materiał na to i jaki to ma materiał być .
Aluminiowy ryfel gdzieś na łopuszańskiej sprzedawali w śmiesznej cenie, kwestia tylko mocowania, znalazłem ich na allegro.rasta - Pon 23 Sty, 2012 No własnie mocowane tylko do zderzaka i nadkoli od spodu więc nie może być zbyt ciężkie, a zarazem musi być sztywne i nie łamliwe coby na pierwszej szykanie nie poszło w drobny mak Kamill - Pon 23 Sty, 2012
rasta napisał/a:
No własnie mocowane tylko do zderzaka i nadkoli od spodu więc nie może być zbyt ciężkie, a zarazem musi być sztywne i nie łamliwe coby na pierwszej szykanie nie poszło w drobny mak
Tyle że 4mm to juz będzie odpowiednio więcej kosztować.
Kiedyś używałem hipsa do termoformowania.GeKo - Pon 23 Sty, 2012 rasta, pokaż jak wygląda kształt tegorasta - Pon 23 Sty, 2012 Ta blaszka to za mała bo zderzak to kawal k.urwy
Płyta znajduje się dokładnie pod zderzakiem na całej jego powierzchni i jest montowane na śruby do niego Na dokładce zaznaczyłem czerwoną linią jak ta płyta idzie:
GeKo - Pon 23 Sty, 2012 to ma być płaskie?
Bo jak tak to mogę Ci to ogarnąć ze szkła i jakiegoś sandwicha.Janusz - Pon 23 Sty, 2012 lepiej odpisz na PW GeKo - Pon 23 Sty, 2012 Dobra ide tego poszukać , bo mi się zapomniało.no name - Pon 23 Sty, 2012 A plexa ?