hehe po czym wnosisz januszku? po tym że mi bączek koła raz zmianiał? to zakładaj ciężkie w chooy felgi bez pierscieni centrujących i szpilek
żadne mechanik tego nie lubi
ja po prostu, lubia fury, a może więcej niż lubia.
zresztą zawsze chciałem mięc swoją hamownie podwoziową.Janusz - Śro 28 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
hehe po czym wnosisz januszku? po tym że mi bączek koła raz zmianiał? to zakładaj ciężkie w chooy felgi bez pierscieni centrujących i szpilek
przeca zartuje EmerytRs2 - Śro 28 Wrz, 2011 wiem, ale robisz anty reklamę kubas - Śro 28 Wrz, 2011 Kurde chyba pakuje słoiki!Gaydek - Śro 28 Wrz, 2011 kubas, dajesz! no name - Śro 28 Wrz, 2011 O kurcze, a ja pracy szukam i jestem tam po jakiejś samochodówce Anonymous - Śro 28 Wrz, 2011 Nie wiem czy byłbyś zainteresowany kimś takim jak ja alee , za mieśiać prawdopodobnie wyląduje w Wawie , i jedynie co 2 tygodnie przydało by mi sie przyjechać na UWM żeby Mechanike postudiowaćBarejka - Śro 28 Wrz, 2011 Miniac, za dwa miechy konczy mi sie robota z parkomatami
kolo w rowerze zmienic potrafie a i troche przy aucie grzebalem, wiec pisze sie Michał - Śro 28 Wrz, 2011 Ja moge cie w platynie i sketchu reprezentowaćGreg - Śro 28 Wrz, 2011
Michał napisał/a:
Ja moge cie w platynie i sketchu reprezentować
Sketch widzę od niedawna nabrał na znaczeniu "na mieście". Fajne miejsce.Bonczek - Czw 29 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
to zakładaj ciężkie w chooy felgi bez pierscieni centrujących i szpilek
Ziom sam sobie robisz reklamę PGmaster - Czw 29 Wrz, 2011 Ile na reke?Jakarti - Czw 29 Wrz, 2011 ile udzwigniesz EmerytRs2 - Czw 29 Wrz, 2011 Bonczek,
Yebie mnie to, bo i tak mam w choooyyy hajsu ŁukaszS3 - Czw 29 Wrz, 2011 Przeprowadzam się!