czyj to komentarz. Stano mi , sexowna barwa głosu ...
hehe nie wiem rasta - Pią 07 Paź, 2011 Poszło - poproszę POMUK Vlodarsky - Pią 07 Paź, 2011 +1Jacek - Pią 07 Paź, 2011 zagłosowałem, w niedzielę głosuję jeszcze razno name - Pią 07 Paź, 2011 Głos poszedł , nawet fajnie to wyszło jak na taki babski samochód Niemy - Pią 07 Paź, 2011 zagłosowane i udostępnione Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 mamy juz ponad 1000 glsoow. bez wiekszego oszukiwania. troche po swiecie rozeslalem.
jeszcze 700 i bedizemy w top 10 a wtedy to juz ludzie wybiorą
wiec prosba o dalsze wkurfianie ludzi i przekazywanie linka kubas - Pią 07 Paź, 2011 No nie wiem, ja sam naklikalem chyba z 500 A potem mi napisało że już zagłosowałem na ten film Bart - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
mamy juz ponad 1000 glsoow. bez wiekszego oszukiwania. troche po swiecie rozeslalem.
jeszcze 700 i bedizemy w top 10 a wtedy to juz ludzie wybiorą
wiec prosba o dalsze wkurfianie ludzi i przekazywanie linka
sąsiadka z parteru ma zaraz po ugotowaniu obiadu zagłosować, pan Stefan z góry obiecał żonę namówić na akcję agitacyjną w pracy, z panią chirurgową nie udało mi się porozmawiać, bo niestety zaatakował mnie jej jebn.ięty pies, po południu idę klatkę obok obejść.no name - Pią 07 Paź, 2011 Podałem link dalej jak cośJakarti - Pią 07 Paź, 2011
Cytat:
sąsiadka z parteru ma zaraz po ugotowaniu obiadu zagłosować, pan Stefan z góry obiecał żonę namówić na akcję agitacyjną w pracy, z panią chirurgową nie udało mi się porozmawiać, bo niestety zaatakował mnie jej jebn.ięty pies, po południu idę klatkę obok obejść.
wiem Bartus ze nie lubisz ale raz na jakis czas mozna tak zrobic i poprosic ziomkow o pomoc wiec ić kamil - Pią 07 Paź, 2011 poszło