To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Segment Nowy środkowy 148 m2 działka 230 m2

EmerytRs2 - Pon 17 Paź, 2011

anjas, no takie realia przy segmentach, cena metra ziemi zawyża później cenę
przy tamtym segmencie jest mozliwość dzierżawy od miasta dodatkowych 150 m2 ogródka.

uwierz mi wystarczający jest taki ogródek przy segmencie środkowym ;)

co do domu w Markcah, tam działki jest koło 700 m2 z furtką bezpośrednio do lasu ;)

michool_vt - Pon 17 Paź, 2011

stan deweloperski - to jeszcze ze 100tys trzeba na doprowadzenie tego do stanu uzytecznosci, pier... nie wchodze w to

:]

ps. kobyłka to juz warszawa?

EmerytRs2 - Pon 17 Paź, 2011

michool_vt napisał/a:
stan deweloperski - to jeszcze ze 100tys trzeba na doprowadzenie tego do stanu uzytecznosci, pier... nie wchodze w to

:]

ps. kobyłka to juz warszawa?

Kobyłka to Kobyłka ;) , stan deweloperski pełny, tzn bez podłóg i drzwi wewnętrznych, instalacje (piec co), kostka, alarm jest.

Rasputin - Pon 17 Paź, 2011

Handlarzyna :]
pum - Pon 17 Paź, 2011

łeee pewnie bity... z przystanka klepany ;D
Jakarti - Pon 17 Paź, 2011

nie pomyliles z bidetem tego? :rotfl:
M - Pon 17 Paź, 2011

Fajne są ceny w mazowieckim.
Dom surowy w środku kosztuje tyle co wykończony dom z wielkim ogrodem w Nottingham przy zarobkach 4xPL. Gdzie tu logika i prawa ekonomii?

tam gdzie 50 lat komunizmu :)
ps w notthingam za 90k funtow kupisz dom? nie znam zupelnie cen ale ciezko uwierzyc. nei chce mi sie sprawdzac :D

warto dodac, ze ten sam dom gdzies w puszczy albo mazurach bylby pewnie z polowe tanszy :)

M - Pon 17 Paź, 2011

Jakarti napisał/a:
tam gdzie 50 lat komunizmu :)
ps w notthingam za 90k funtow kupisz dom? nie znam zupelnie cen ale ciezko uwierzyc. nei chce mi sie sprawdzac :D

warto dodac, ze ten sam dom gdzies w puszczy albo mazurach bylby pewnie z polowe tanszy :)

Kubuś - za 75k kupiony w zeszłym roku w niegłupiej dzielnicy bo można i taniej ale okolica gorsza.
A jak się ma 50lat komunzimu? W sensie że podaż mała?

m.in. :)
aczkolwiek - zmiana tematu - mieszkania na bialolece sa tanie :D za 200/250 mozna miec dwa pokoje wiec nei ma dramatu.
zrobią metro , kiedys... i bedzie drugi ursynow :D

Yarko - Pon 17 Paź, 2011

Jakarti napisał/a:
m.in. :)
aczkolwiek - zmiana tematu - mieszkania na bialolece sa tanie :D za 200/250 mozna miec dwa pokoje wiec nei ma dramatu.
zrobią metro , kiedys... i bedzie drugi ursynow :D

za 100 lat

Jaka, białołęka to koniec świata

M - Pon 17 Paź, 2011

Białołęka to dzielnica lublina i kielc :D tylko że w obrębie warszawy :D
a tak już poważnie.

Myślałem chwile nad tym stanem rzeczy i myślę że to jest wina braku sprawnej komunikacji drogowej - przedmieścia nie mogą powstać na dużą skalę bo weź tu dojeżdzaj do pracy 2 godziny.

Yarko - Pon 17 Paź, 2011

M napisał/a:
Białołęka to dzielnica lublina i kielc :D tylko że w obrębie warszawy :D
a tak już poważnie.

Myślałem chwile nad tym stanem rzeczy i myślę że to jest wina braku sprawnej komunikacji drogowej - przedmieścia nie mogą powstać na dużą skalę bo weź tu dojeżdzaj do pracy 2 godziny.

załóżmy, że pracujesz na ochocie lub na mokotowie, albo nawet na śródmieściu... najpierw stoisz na modlińskiej, później na toruńskiej lub jagiellońskiej, później na jerozolimskich lub w centrum, generalnie cały czas w korku, chyba najgorsze połączenie ever

M - Pon 17 Paź, 2011

Nie no masz rację Yarku, ja dojeżdzałem z żoli na okęcie przez rok - to już była masakra.
Kolega dojeżdzał tam z białołęki.

Anonymous - Pon 17 Paź, 2011

Musicie zacząć sie teleportować do pracy :rotfl: