Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam OZ F1 15'+ 4xR888
Yarko - Pon 24 Paź, 2011
TomsoN napisał/a:
Jarek szuka dupy i wszystko jasne.
Anonymous - Pon 24 Paź, 2011
TomsoN napisał/a:
Tomaszu czy przez Ciebie przemawia zazdrość ?
M - Pon 24 Paź, 2011 Spoko, ale mam nadzieje że nas nie opuszczasz TomsoN - Pon 24 Paź, 2011
Czesio napisał/a:
TomsoN napisał/a:
Tomaszu czy przez Ciebie przemawia zazdrość ?
Gdzie tam, Jarek i tak zawsze znajduje dla mnie czas Kenet - Pon 24 Paź, 2011 Drugi na opony roj - Pon 24 Paź, 2011 Keny, z moich źródeł to już zamiecione ale to Yarkosz potwierdzi Yarko - Pon 24 Paź, 2011 Zgadza się, M i roj zdecydowali się na zakup wszystkiego EmerytRs2 - Wto 25 Paź, 2011 Rojek gnojek, podkupywacz toyek
ale R1R biorę Rasputin - Wto 25 Paź, 2011 Rany po co Wam tyle tych opon?? Chyba by mieć co przekładać na pojeżdżawkach Bart - Wto 25 Paź, 2011 Yarko, zmieniasz samochód?EmerytRs2 - Wto 25 Paź, 2011 Rasputin, nie wiem, ale jest plan, Ty zagadujesz Roja, my pobieramy opony
Krc nie działa, nie wiem czy odpisywałeś
Bart Pw Yarko - Wto 25 Paź, 2011
Bart napisał/a:
Yarko, zmieniasz samochód?
szczerze mówiąc, to nie rozważałem sprzedaży, bo bardzo dużo drogich elementów wymieniłem na nowe, rozrząd wymieniałem dopiero kilka tysi temu, sprężarkę klimy na nową i mnóstwo różnych innych rzeczy z myślą o długiej eksploatacji, ale kto wie...Bart - Wto 25 Paź, 2011
Yarko napisał/a:
szczerze mówiąc, to nie rozważałem sprzedaży, bo bardzo dużo drogich elementów wymieniłem na nowe, rozrząd wymieniałem dopiero kilka tysi temu, sprężarkę klimy na nową i mnóstwo różnych innych rzeczy z myślą o długiej eksploatacji, ale kto wie...
hhe, to taki marketing przedsprzedażny Jacek - Wto 25 Paź, 2011 chyba okrągła sumka się szykuje roj - Wto 25 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Rojek gnojek, podkupywacz toyek
ale R1R biorę
Emeryt, Emeryt..
ma za dyszkę opon.. ale nie ma szpery
kupi felgi, potem wrzuci do piwnicy..
ale w sparco butach śmiga po ulicy
a r1r za darmoszkę nie chciałem więc wisisz piwko jak je beirzesz