M - Czw 27 Paź, 2011 Troche bieda lansować się Michał - Czw 27 Paź, 2011 w sumie racja.
aczkolwiek, nie odmawiam sobie czasami przejazdu na ul. platynowej w patrolowym tempie Michał - Czw 27 Paź, 2011 wracając do tematu - civic mi sie podoba fajny jest, a Janek sie nie zna Janusz - Czw 27 Paź, 2011
Michał napisał/a:
wracając do tematu - civic mi sie podoba fajny jest, a Janek sie nie zna
ej, dla mnie tajpar jest mistrz fura... tylko ze mi sie nie podoba na tym kole... moim zdaniem milion razy lepiej wygląda na seri.... to koło jest dobre do eg4 pomnika... nie do tajpara... zalatuje mi tak jakoś niemiecczyzną po prostu zefir - Czw 27 Paź, 2011 musze sie z Dżanuszkiem zgodzić, jakbym go brał od razu bym te felgi ojebau Bonczek - Czw 27 Paź, 2011 Temat postu: Re: [S] Civic Tajpa `03
Jacek napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Dość fajnie przygotowane autko...
do czego przygotowane autko?
Do bezawaryjnej, przyjemnej jazdy pum - Czw 27 Paź, 2011 wiecie że felgi można sprzedać i kupić bardziej męskie - problem przestaje istnieć? koma600 - Czw 27 Paź, 2011 pumfkp, ale to jest hh i fele stanowią problem hehehefaldzip - Czw 27 Paź, 2011
pumfkp napisał/a:
wiecie że felgi można sprzedać i kupić bardziej męskie - problem przestaje istnieć?
a wiesz ile stron musi potem uplynac na hh.org aby wybrac kolor tych meskich felg? pum - Czw 27 Paź, 2011 no właśnie wiem i liczę że będę mógł pomóc w wyborze koloru Red - Czw 27 Paź, 2011 Mi się podoba ten Civ, nie wiem o co wam chodzi
Dla młodego bananowca w sam raz