Spasowanie jest fabryczne więc raczej nie ma co oglądać
Nie była robiona z przystanku co chyba jest odnotowane w ogłoszeniu Walle - Czw 27 Paź, 2011
no name napisał/a:
Zdjęcia mają się tak jak wygląda samochód,
czego oczekujesz po przejechanych 40 tys km ?
Dziur w blasze, wytartej skóry w środku, obtarć,
uszkodzeń, popękanych zderzaków, nie ma tego.
Równie dobrze mogło być jedno zdjęcie bo prawda
jest taka że zbyt dużo ofert nie będzie,
a jak ktoś będzie konkretny to nie rozczaruję się
tym co zobaczy na żywo.
Jak ogólnie wygląda E92 to raczej każdy potencjalny kupujący wie.
Sądzę, że większość potencjalnych kupujących jednak upierałaby się przy mojej opinii
40kkm to mało, ale jednak wystarczająco dużo, żeby były właśnie jakieś ale Fajnie, że ich nie ma, ale tego nie widać.
Powodzenia przy sprzedaży.Walle - Czw 27 Paź, 2011
no name napisał/a:
pumfkp napisał/a:
spasowanie różnych elementów pooglądać.
Spasowanie jest fabryczne więc raczej nie ma co oglądać
Nie była robiona z przystanku co chyba jest odnotowane w ogłoszeniu
w ogłoszeniu nigdy nie widziałem - nwet tam gdzie powinno to być - informacji, że była robiona z kawałków przystanku no name - Czw 27 Paź, 2011 Walle, auta nie kupuje się po zdjęciach,
zwłaszcza za takie pieniądze.
Ale jak ktoś z HH będzie zainteresowany to zrobie mu foty każdego spasowania Walle - Czw 27 Paź, 2011
no name napisał/a:
Walle, auta nie kupuje się po zdjęciach,
zwłaszcza za takie pieniądze.
Ja tylko dobrze radzę IMHO ale to nie nowe auto, więc wierz mi lub nie, że zdjęcia mają duże znaczenie. Zawsze.no name - Czw 27 Paź, 2011
Walle napisał/a:
w ogłoszeniu nigdy nie widziałem - nwet tam gdzie powinno to być - informacji, że była robiona z kawałków przystanku
Nie mam wpływu na innych niestety.
Walle napisał/a:
IMHO ale to nie nowe auto, więc wierz mi lub nie, że zdjęcia mają duże znaczenie. Zawsze.
Wierze, wierzę, ale nie mam innych na tych felgach w tej chwiliMichał - Czw 27 Paź, 2011 ale żałosny ten opis .... kuuuuuuuurwunia ....Walle - Czw 27 Paź, 2011
Michał napisał/a:
ale żałosny ten opis .... kuuuuuuuurwunia ....
kolega piszący opisy jest zdolny inaczej
Opis jest bananowy!Yarko - Czw 27 Paź, 2011
Michał napisał/a:
ale żałosny ten opis .... kuuuuuuuurwunia ....
+1Rasputin - Czw 27 Paź, 2011 Beta fajna ale opis żałosny GeKo - Pią 28 Paź, 2011 he he a mnie się podoba.fydi - Pią 28 Paź, 2011 Co za opis no name - Pią 28 Paź, 2011 uj się znacie, ze zwykłym opisem była by to taka sama aukcja jak dziesiatki innych
a tak to pojawi się na forach. Nie ważne jak się będzie komentowało ale będzie się
Zresztą w du.pie mam kto co sobie pomyśli o opisie Bart - Pią 28 Paź, 2011 dołączam do grupy krytykującej opis M - Pią 28 Paź, 2011 eksperci sa wszedzie! beware!