Ryba - Pią 04 Lis, 2011 Chłopaki z tego forum są dla mnie autorytetem, więc i tak bym kupił to, co wyjdzie z tej ankiety M - Pią 04 Lis, 2011 Rozdajesz pomuki ryba i zamykamy temat.
bizon - Pią 04 Lis, 2011 ja bym wzial passata w gnoju iQ - Pią 04 Lis, 2011
M napisał/a:
Rozdajesz pomuki ryba
+1Walle - Pią 04 Lis, 2011
Ryba napisał/a:
Chłopaki z tego forum są dla mnie autorytetem, więc i tak bym kupił to, co wyjdzie z tej ankiety
aha, to po co ten temat?
tylko M3 nadaje się na wakacje, przynajmniej ze względu na ilość decybeli we wnętrzu w trasie.
wierzę, że wiesz, że zadbane M3 to nie w Polsce i za 40-50 tysi takowego nie kupisz.Anonymous - Pią 04 Lis, 2011 M3 onli Miniac - Pią 04 Lis, 2011 Zdecydowanie STI i unikać EVO jak ognia (te trasy...). M3 też bardzo bardzo fajne, ale to pewnie chcesz w coupe, więc mocno nie praktyczne. Jacek - Pią 04 Lis, 2011 M3..pasujesz do takiego jak ulał martin.h - Pią 04 Lis, 2011
Miniac napisał/a:
Zdecydowanie STI i unikać EVO jak ognia (te trasy...). M3 też bardzo bardzo fajne, ale to pewnie chcesz w coupe, więc mocno nie praktyczne.
+1
STI w serii jest bardzo komfortowym dupowozem, na pewno lepszym od M3 bo ma napęd na 4 łapy.
Evo w serii też jest fajne, ale jest twardsze i bardziej "brutalne" niż seryjne STI
Ale głos i tak poszedł na Evo no name - Pią 04 Lis, 2011 4 łapy w dupowozie, to faktycznie przemawia M - Pią 04 Lis, 2011
no name napisał/a:
4 łapy w dupowozie, to faktycznie przemawia
Damn! Cóż za komfort!pum - Pią 04 Lis, 2011
no name napisał/a:
4 łapy w dupowozie, to faktycznie przemawia
ubiegłeś mnie...Anonymous - Pią 04 Lis, 2011 mistrz temat,wróże mu przyszłość Walle - Pią 04 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Miniac napisał/a:
Zdecydowanie STI i unikać EVO jak ognia (te trasy...). M3 też bardzo bardzo fajne, ale to pewnie chcesz w coupe, więc mocno nie praktyczne.
+1
STI w serii jest bardzo komfortowym dupowozem, na pewno lepszym od M3 bo ma napęd na 4 łapy.
Evo w serii też jest fajne, ale jest twardsze i bardziej "brutalne" niż seryjne STI
Ale głos i tak poszedł na Evo
cóż za ekspercka wypowiedź ten post kończy temat, nie sądzę, żeby ktoś jeszcze coś sensownego po tym dodał.Anonymous - Pią 04 Lis, 2011
Walle napisał/a:
martin.h napisał/a:
Miniac napisał/a:
+1
Evo w serii też jest fajne, ale jest twardsze i jeszcze bardziej "brutalne" niż seryjne STI
Ale głos i tak poszedł na Evo
cóż za ekspercka wypowiedź ten post kończy temat, nie sądzę, żeby ktoś jeszcze coś sensownego po tym dodał.