To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - M3 e46 '03 vs Evo VIII vs STI '06

Ryba - Pią 04 Lis, 2011

Chłopaki z tego forum są dla mnie autorytetem, więc i tak bym kupił to, co wyjdzie z tej ankiety :lol2:
M - Pią 04 Lis, 2011

Rozdajesz pomuki ryba i zamykamy temat.
:lol2:

bizon - Pią 04 Lis, 2011

ja bym wzial passata w gnoju :rotfl:
iQ - Pią 04 Lis, 2011

M napisał/a:
Rozdajesz pomuki ryba

+1

Walle - Pią 04 Lis, 2011

Ryba napisał/a:
Chłopaki z tego forum są dla mnie autorytetem, więc i tak bym kupił to, co wyjdzie z tej ankiety :lol2:

aha, to po co ten temat? :)

tylko M3 nadaje się na wakacje, przynajmniej ze względu na ilość decybeli we wnętrzu w trasie.

wierzę, że wiesz, że zadbane M3 to nie w Polsce i za 40-50 tysi takowego nie kupisz.

Anonymous - Pią 04 Lis, 2011

M3 onli :D
Miniac - Pią 04 Lis, 2011

Zdecydowanie STI i unikać EVO jak ognia (te trasy...). M3 też bardzo bardzo fajne, ale to pewnie chcesz w coupe, więc mocno nie praktyczne. :>
Jacek - Pią 04 Lis, 2011

M3..pasujesz do takiego jak ulał :faja:
martin.h - Pią 04 Lis, 2011

Miniac napisał/a:
Zdecydowanie STI i unikać EVO jak ognia (te trasy...). M3 też bardzo bardzo fajne, ale to pewnie chcesz w coupe, więc mocno nie praktyczne. :>

+1

STI w serii jest bardzo komfortowym dupowozem, na pewno lepszym od M3 bo ma napęd na 4 łapy.
Evo w serii też jest fajne, ale jest twardsze i bardziej "brutalne" niż seryjne STI :]

Ale głos i tak poszedł na Evo :)

no name - Pią 04 Lis, 2011

4 łapy w dupowozie, to faktycznie przemawia ;D
M - Pią 04 Lis, 2011

no name napisał/a:

Damn! Cóż za komfort!

pum - Pią 04 Lis, 2011

no name napisał/a:

ubiegłeś mnie...

mistrz temat,wróże mu przyszłość :lol2:
Walle - Pią 04 Lis, 2011

martin.h napisał/a:
Miniac napisał/a:

+1

STI w serii jest bardzo komfortowym dupowozem, na pewno lepszym od M3 bo ma napęd na 4 łapy.
Evo w serii też jest fajne, ale jest twardsze i bardziej "brutalne" niż seryjne STI :]

cóż za ekspercka wypowiedź :] ten post kończy temat, nie sądzę, żeby ktoś jeszcze coś sensownego po tym dodał.

Walle napisał/a:
martin.h napisał/a:
Miniac napisał/a:

+1

Evo w serii też jest fajne, ale jest twardsze i jeszcze bardziej "brutalne" niż seryjne STI :]

cóż za ekspercka wypowiedź :] ten post kończy temat, nie sądzę, żeby ktoś jeszcze coś sensownego po tym dodał.

dodałem. Kto znajdzie? :D