To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Peżot 106 rallye

fydi - Wto 08 Lis, 2011

Yarko napisał/a:
nie ukrywam, że szukam samochodu który nie będzie się sypał na potęgę i spokojnie przejeżdżę ~10kkm rocznie

Będzie ciężko. Serio, ale to auto się psuje czasami :) i raczej przy zakupie trzeba sobie zdawać z tego sprawę. Moim zdaniem, nie ma co szukać w Polsce dobrego egzemplarza :)

Bonczek - Wto 08 Lis, 2011

Jarek EK4 kup ;) może i rdzewiej na nadkolach ale chociaż podłoga nie pęka ;)
Yarko - Wto 08 Lis, 2011

Bonczek napisał/a:
Jarek EK4 kup może i rdzewiej na nadkolach ale chociaż podłoga nie pęka

lubię Honde, ale ludzie chcą jakies chore pieniądze za ek4, fury są pordzewiałe biorą tyle oliwy co wachy i jeszcze kosztują po 15k

Marek23 - Wto 08 Lis, 2011

PiTT napisał/a:
saxo już waliło bokasem, leciało na 2 kołach, nic mu nie jest ma się wyśmienicie :D

Podoba mi się przemiana Pitta. Z klasycznego warszawiaka zachwyconego glebą i innymi debilizmami, powstaje następny wściekły upalator :] Nice :*

M - Wto 08 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:
saxo już waliło bokasem, leciało na 2 kołach, nic mu nie jest ma się wyśmienicie :D

Podoba mi się przemiana Pitta. Z klasycznego warszawiaka zachwyconego glebą i innymi debilizmami, powstaje następny wściekły upalator :] Nice :*
Klasyczny warszawiak jara sie upalaniem :D

Cytat:

Chyba ku,r,wa od świateł do światel.

no name - Wto 08 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:

Lepszy taki kill niż wirtualny za granicą ;D

M - Wto 08 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:
Cytat:

Mowie za siebie :> U mnie w robocie sa dyskusje o instalacjach gazowych w samochodzie :D
iQ - Wto 08 Lis, 2011

M napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Cytat:

Mowie za siebie :> U mnie w robocie sa dyskusje o instalacjach gazowych w samochodzie :D

tzw. grupa ekspercka? ;D

PiTT - Wto 08 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:

hola hola, gleba też musi być :lol2:

Misiek_lbn - Wto 08 Lis, 2011

http://otomoto.pl/renault...-C21599870.html
yarko, polecam Ci to zamiast rejlaka
jedyne czego nie ma z 16v to VIN,u, bo jest zrobione z RSI, a tak poza tym to zrobione praktycznie od zera i wg mnie w tej cenie naprawdę warto przejeździć bezawaryjnie :)

no name napisał/a:
Lepszy taki kill niż wirtualny za granicą ;D

:rotfl: może Ty jak sie turlasz cc to sie klaniasz Panom z porsche. Ale nie kazdy z nich to Walter R, tylko,ze trzeba zakretow zeby to sprawdzic.

M - Wto 08 Lis, 2011

Właśnie ostatnio jest spora frajda jak ktoś kozaczy z tyłu ... aż do zakrętu a potem już nie kozaczy :D
Yarko - Wto 08 Lis, 2011

Misiek_lbn napisał/a:
http://otomoto.pl/renault-clio-1-8-16v-williams-C21599870.html
yarko, polecam Ci to zamiast rejlaka
jedyne czego nie ma z 16v to VIN,u, bo jest zrobione z RSI, a tak poza tym to zrobione praktycznie od zera i wg mnie w tej cenie naprawdę warto przejeździć bezawaryjnie :)

fajna propozycja, ale nie chcę "kombinowanych" fur, zawsze wyjdą jakieś fuckupy

M napisał/a:
Właśnie ostatnio jest spora frajda jak ktoś kozaczy z tyłu ... aż do zakrętu a potem już nie kozaczy :D

Ale co Ty, 911 nie da sie w nocy wyprzedzic,to jest niemozliwe...nie ma takiej mozliwosci.

Yarko, 16v, nie wchodz w rejlaka. I tak zrobisz wydech i dolot, zapewniam Cie.