a na takich najbardziej polujo !M - Śro 09 Lis, 2011 Kradzieże są mniej lub bardziej planowane. Skąd taki złodziej miał wiedzieć biedny że akurat w tym miejscu stoi auto z kluczykami. Ogólnie jest bezpiecznie tylko ku.rwy się zdarzają.Rasputin - Śro 09 Lis, 2011
M napisał/a:
Skąd taki złodziej biedny
Kamill - Śro 09 Lis, 2011 Box garażowy czyli miejsce postojowe ogrodzone siatką ?
Lipa straszna z tymi kołami no name - Śro 09 Lis, 2011
Kamill napisał/a:
Box garażowy czyli miejsce postojowe ogrodzone siatką ?
Kawałek miejsca i to na solidnych kątownikach i zamku,
tak czy inaczej na dwa łomy dali radęKamill - Śro 09 Lis, 2011
no name napisał/a:
Kamill napisał/a:
Box garażowy czyli miejsce postojowe ogrodzone siatką ?
Kawałek miejsca i to na solidnych kątownikach i zamku,
tak czy inaczej na dwa łomy dali radę
Czyli było je widać, jak nie były w workach to mogło kusić.
Kolega ma metodę znakowania kół, podpisuje felgę wewnątrz markerem, po założeniu opony oznaczeń nie widać, a zazwyczaj próbują spylić cały komplet bez rozbierania.no name - Śro 09 Lis, 2011 Nie były w workach ale były przywalone innymi gratami,
mało widoczne z zewnątrz bez jakiegoś grzebania przez siatkęMarek23 - Śro 09 Lis, 2011 To byl ktos z forum...jestem pewien.kamil - Śro 09 Lis, 2011 czyli widzieli , ze koła i brali co popadnie...albo podpatrzyli jak je wstawiano. Niestety często jest tak, że sama ochrona budynku lub ich znajomkowie włamują się do garaży, komórek lokatorskich.
Straszny syf, współczujeno name - Śro 09 Lis, 2011
kamil napisał/a:
albo podpatrzyli jak je wstawiano.
Wstawiłem je wiosną w zeszłym roku bo w tym
bejca stała zimą w garażu i wyprowadzana była na letnich
jak pogoda sprzyjała. Więc to odpada, jest nadzieja że policja przyciśnie
trochę ochroniarzy którzy mieli dyżur i może coś wypłynieBonczek - Śro 09 Lis, 2011 Współczucia, ale nie łudź się, u mnie w bloku też takie przypadki miały miejsce i nic, a co do Bielan/Białołęki to wiem, że Franek już jakiś czas temu miał przygody również pum - Śro 09 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
Bielan/Białołęki
wiesz że to 2 strony Wisły? no name - Śro 09 Lis, 2011 Kolega jest zawzięty i sie wqrwił z lekka,
może coś ugramy z ubezpieczeniem osiedla / ochronyBonczek - Śro 09 Lis, 2011 Wiem i wiem też, że sąsiadują za sobą, więc ocb? Bonczek - Śro 09 Lis, 2011 No name - po pierwsze sprawdźcie w statusie osiedla czy jest strzeżone czy dozorowane. Później poproś z administracji o wyciąg z umowy z firmą ochroniarską, bo tam jest wyszczególnione za co oni odpowiadają - u mnie np. garaż podziemny (wraz z komórkami i wszystkim co się w nim znajduje) był w wyłączeniach z odpowiedzialności materialnej.