Najlepsza maszynka do golenia, kosztuje 1,25 zł, a wystarcza śmiało na miesiąc
razem z nabiałem?
Ryba stajla ? Jacek - Pon 21 Lis, 2011 a potem znowu twarz tym golisz? Jakarti - Pon 21 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
ponizsza wypowiedz swiadczy o tym, ze albo golisz sie 2x w miesiącu albo Twoj zarost to "zarost meszek"
maszynki duzo drozsze (niby lepsze) nie daja rady ogarnac miesiąca codziennego golenia twardego, meskiego zarostu
ps.
do jajek osobna!! na Boga!M - Pon 21 Lis, 2011 Martin nie ma tu łatwego życia was79 - Pon 21 Lis, 2011 Cytując:
Dużo czyta, odświeża umysł i będzie ostry kórwa jak brzytwaJacek - Pon 21 Lis, 2011 Janusz - Pon 21 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
ps.
do jajek osobna!! na Boga!
ale tyłek można ?? martin.h - Pon 21 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:
ponizsza wypowiedz swiadczy o tym, ze albo golisz sie 2x w miesiącu albo Twoj zarost to "zarost meszek"
Golę się 2-3 razy w tygodniu
Ostatnio dostałem w prezencie 5 ostrzowego Wilkinsona z jakimiś paskami nawilżającymi, pierwsze kilka goleń było fajne, potem już była masakra, a teraz leży w kącie bo nie jestem kretynem aby kupić ostrze za 20 zł Jacek - Pon 21 Lis, 2011 leży w kącie i czeka na prącieJakarti - Pon 21 Lis, 2011
Janek napisał/a:
ale tyłek można ??
a jak myślisz? martin.h - Pon 21 Lis, 2011
Jacek napisał/a:
leży w kącie i czeka na prącie
Wolę już nożyczki PiTT - Pon 21 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Ostatnio dostałem w prezencie 5 ostrzowego Wilkinsona z jakimiś paskami nawilżającymi, pierwsze kilka goleń było fajne, potem już była masakra, a teraz leży w kącie bo nie jestem kretynem aby kupić ostrze za 20 zł
Fura lata tylko po mieście i średnie spalanie to 7,6. Spalanie mierzone z 5500 km. Z racji,że jeździ nim kobieta twierdze,że da się jeszcze zejść.
Do auta do rzucam paczkę maszynek jednorazowych - kupujący ma prawo wybrać producenta EmerytRs2 - Pon 21 Lis, 2011