pP - Wto 22 Lis, 2011 pierwsze zdjęcie to ja bym dodał trochę ruchu..
kilka zabiegów w paincie i jest ruch..liście wyrzucane spod kół oraz powietrze owiewające ałto..lecisz bokiem!Janusz - Wto 22 Lis, 2011
Bart napisał/a:
Januszku, nie kompromituj się.
przepraszam, już nie bedę.
ps. powinienem gdzieś jeszcze przecinek wstawić??Jakarti - Wto 22 Lis, 2011 wszedzie
a tak serio to niech Czesio sprzedaje. cene zawsze mozna obniżyć.Anonymous - Wto 22 Lis, 2011 ale panowie ja nie mam ciśnienia ze sprzedażą owszem jak bym wystawił za 3-4 k to pewnie auta do końca tygodnia by nie było anjas - Wto 22 Lis, 2011
Janusz napisał/a:
ps. powinienem gdzieś jeszcze przecinek wstawić??
mam dobrą radę, zawsze na końcu maila postaw z 5 przecinków, niech każdy sobie je wstawi w wybrane miejsca.
I wilk syty i New York syty!Michał - Wto 22 Lis, 2011
kilka zabiegów w paincie i jest ruch..liście wyrzucane spod kół oraz powietrze owiewające ałto..lecisz bokiem!
Kuner - Wto 22 Lis, 2011 Jestem poważnie zainteresowany.
Po pierwsze - mógłbyś mi podać numer VIN?
Po drugie - ile auto ma przelatane?
Po trzecie - czy ma gaz?
Po czwarte - to sedan czy coupe?
po piate - co w aucie było ostatnio zrobione?
po szóste - rozumiem że auto w cenie ma te 17sto calowe felgi?
Po siódme - gdzie można obejrzeć auto?
Po ósme - jaka cena?
P.S było miejsce w pkt. 6 gdzie chciałem wstawić przecinek przed "że" ale bałem się krytyki tego społeczeństwa (tak wiem że w tym zdaniu też powinny być przecinki).
Z wyrazami szacunku, bez poważania sytuacji (przepraszam za przecinek)
MichałCHRZANEK - Wto 22 Lis, 2011 Z takim opisem to nikt nie zwróci uwagi na ten samochód
Ja bym napisal tak:
Sprzedam wyjebane w kosmos BMW 318is.
Fura ful wypas po niemieckim kombatancie rocznik 1914, przelot mały za to moc duża.
Fura targa wafla na każdym biegu, a i z łapy można na rondzie bocznikiem postawić.
Kolor jest mega, świnie w niedziele idąc do kościoła się oglądają i uśmiechają.
Dach nie przecieka - znawcy tematu wiedza o co chodzi.
Stan igła, nic nie stuka i nie puka, opony jak nowe, rozrzad wymieniany co przegląd, wydech gra jak ta lala.
Furkensa okazjonalnie opierdole na seryjnych felach które pasują jak z fabryki - i jest to wyjątkowa okazja.
BMW pali ile wlejesz i wyciąga 4 dupy tygodniowo (osiągi zależne od miejsca zamieszkania oraz tego jaka muza leci z głośników).
Jak jesteśmy przy temacie to audio super puka, bas słychać u sąsiada, więc w tym temacie nowy nabywca nie będzie musiał niczego przerabiac.
PS: W środku gabinet, oraz świnia na patyku oraz windoły w elektro*.
Klima sprawna, trzeba ją tylko założyć i nabić - poza tym funkiel nówka nie śmigany nie tyrany - polskie drogi oglądał wyłącznie w TV
Oddam tylko w dobre ręce dla znawcy tematu - najlepiej kolekcjonera.
*) skóra, drewniane wstawki oraz elektryczne szyby - info dla tych buraków co sie nie znaja i całe życie jeździli borewiczem.anjas - Wto 22 Lis, 2011
biorę!Michał - Wto 22 Lis, 2011 nie nie, z takim opisem to JA BIORĘ !!M - Wto 22 Lis, 2011 Teram my Czesiu Ci obsramy temat Jacku wjezdzaj z wielka kupa do tematu!Anonymous - Wto 22 Lis, 2011 a proszę was bardzo Czym chata bogata Franek - Wto 22 Lis, 2011 CHRZANEK, mistrz!
Można dodać że jest gabinet i ma świniaka na kierownicy,
M,Michał - Wto 22 Lis, 2011
Cytat:
Jacku wjezdzaj z wielka kupa do tematu!
Anonymous - Wto 22 Lis, 2011 Chrzanek mistrz świata!!!
Czesław wstawiaj ten opis i fura w tydzień sprzedana