EmerytRs2 - Pią 02 Gru, 2011 ja nic nie mówię
allegro imo skończyło się... cieżko cokolwiek tam sprzedać.
Tak naprawdę nie było planu żeby sprzedawać, ale że nie mam pracy aktualnie, a mam komplet kół zimowych, to pomyślałem sobi, że w sumie mogę je sprzedać
Nokiany Nokiany...wiesz to tak jakby powiedzieć że slik profila to slick michała Anonymous - Pią 02 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Nokiany Nokiany...wiesz to tak jakby powiedzieć że slik profila to slick michała
Synek cos ci sie chyba popyerdoliło.Owszem nokian wr to nie najlepsza opona,ale co według ciebie jest lepsze na sniegu od nokiana hakkapelity??EmerytRs2 - Pią 02 Gru, 2011 opony legenda, wiem o których mówisz.
moje są mega dobre na suchym i mokrym, na śniegu są tylko dobre
aczkolwiek wiem, że są też inne marki w skandynawii i robią robotę.
nie zapomnę co wyczynialiśmy kolegi clio (dci)..... cały parking stał grzecznie i nawet 4x4 nie chciało przeszkadzać
wydaje mi się, że odzwierciedleniem tego co jest dobre, jest po prostu cena (większość przyapdków)Anonymous - Sob 03 Gru, 2011
Cytat:
nie zapomnę co wyczynialiśmy w kolegi clio (dci)..... cały parking stał grzecznie i nawet 4x4 nie chciało przeszkadzać
nie interesują nas powiastki gejrotyczne anjas - Sob 03 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
moje są mega dobre na suchym i mokrym, na śniegu są tylko dobre
problem moim zdaniem w tym, że nie wiadomo czy "są" czy "były"EmerytRs2 - Sob 03 Gru, 2011 Trzebaby yareczka spytać kaziu1985pn - Wto 06 Gru, 2011 600 za 8letnią gumę, ciekawe czy r*chałbyś w tylu letniej gumie EmerytRs2 - Wto 06 Gru, 2011 wiesz KAziu
jakby tak prześledzić, kto na czym jeździ na codzień, możnaby wysunąć ciekawe wnioski.
cena jest do negocjacji.
pozatym Yarek na nich jeździł swoim super hiper clio