PiTT - Pon 19 Gru, 2011 chyba spora cena
my ostatecznie uno oddaliśmy za 600zl pierwszemu klientowi który wykazał chęć zakupu Janusz - Pon 19 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
my ostatecznie uno oddaliśmy za 600zl pierwszemu klientowi który wykazał chęć zakupu
no kurde.....Anonymous - Pon 19 Gru, 2011 chce tyle ile zapłaciłem,nie mam dużego ciśnienia na sprzedaz,jak nie pójdzie za tyle to zostanieBart - Śro 21 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
chyba spora cena
my ostatecznie uno oddaliśmy za 600zl pierwszemu klientowi który wykazał chęć zakupu
to bezwypadkowy samochód z absolutnie pewną historią, oczywiście bez rdzy i innych problemów Anonymous - Śro 21 Gru, 2011 i ma szyby elektryczne !!!!Bart - Śro 21 Gru, 2011 to SX z całym dobrodziejstwem Anonymous - Śro 21 Gru, 2011 a jaki ma sprytny imobilajzer!!!!! no name - Śro 21 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
i ma szyby elektryczne !!!!
Mój też i Emeryt wczoraj miał problem by znaleźć
do nich klawisze, rewelacyjne umiejscowienie
Na ostatnim kajtku musiałem otwierać szybę pilotowi
bo on zapięty w szelki nie mógł sięgnąć do przełącznika Anonymous - Śro 21 Gru, 2011 ja chyba dzwoniłem do Barta zeby mi powiedział gdzie są te zasrane guzikiKamill - Śro 21 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
ja chyba dzwoniłem do Barta zeby mi powiedział gdzie są te zasrane guziki
NO proszę Cie po przesiadce z bmw to powinno byc dla Ciebie naturalneAnonymous - Śro 21 Gru, 2011
Kamill napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ja chyba dzwoniłem do Barta zeby mi powiedział gdzie są te zasrane guziki
NO proszę Cie po przesiadce z bmw to powinno byc dla Ciebie naturalne
extra, wykazywałem chęć zakupu za 600zł. w CENIE kilku-nastu warszawskich drinków.
no name napisał/a:
Mój też i Emeryt wczoraj miał problem by znaleźć
do nich klawisze, rewelacyjne umiejscowienie
to prawda , lusterka boczne też są genialne, nie wspominając o rozstawie pedałów, jak ktoś ma szerokie buty, to może się lekko zdziwić.mi - Czw 22 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
lusterka boczne też są genialne
?
EmerytRs2 napisał/a:
nie wspominając o rozstawie pedałów
dla małych (jak ja/mój) - piękna opcja, przynajmniej nie ma problemów z międzygazami.