Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - kupię samochód, jakiś
Ryba - Pon 19 Gru, 2011 Swojego czasu mieliśmy flotę firmowych astr 1.7 TDCI, nie wiem jak z taka 2.0 opc, ale na litość boską, nigdy nie jeździłem gorzej skręcającym samochodem.pum - Pon 19 Gru, 2011 kup focusa no name - Pon 19 Gru, 2011 Rozmawiałem z kolesiem, przednie tarczę i klocki do wymiany ( spuści za to z ceny ).
Zderzak przedni był lakierowany, reszta niby gabinet, 3 auto w rodzinie no name - Pon 19 Gru, 2011
no name - Pon 19 Gru, 2011 Yarko, jak tam u Ciebie czytanie ze zrozumieniem ?
Yarko - Pon 19 Gru, 2011 bardzo dobrze, życzę powodzenia, na pewno znajdziesz super auto w 24h, szczególnie że budżet masz mega beznadziejny, bo masz za mało na dobrego HH, a jednocześnie szkoda wydać 15k na jakiś śmietnik, "sportowe" fury w dobrym stanie i roczniku zaczynają się od 23-25k, poniżej tej kasy nawet nie masz co szukać, dlatego proponuję alternatywne rozwiązania z których być może będziesz bardziej zadowolony, tylko że niestety nie w Warszawieno name - Pon 19 Gru, 2011 Nie mam czasu na jazdę po kraju,
jak nic nie znajdę w wawie to po prostu nic nie kupię.Yarko - Pon 19 Gru, 2011 jeśli ten prosiak ma rzeczywiście 30000 przebiegu i jest w stanie kolekcjonerskim to nawet nie ma się nad czym zastanawiać, spójrz na ceny tych samochodów w DE, myślę że od ręki mógłbyś go sprzedać z zyskiem w DE, ale ta cena 20k jest niestety podejrzana pum - Pon 19 Gru, 2011
no name napisał/a:
Sprzedajesz ?
hm... nie anjas - Pon 19 Gru, 2011
no name napisał/a:
Dzięki ale jedno cabrio już mam
Yarko - Pon 19 Gru, 2011 ja osobiście jaram się tym