Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S]Saxo vts 1.6 v 2001 /2002
koma600 - Sob 24 Gru, 2011 a dach nie przeciekaVlodarsky - Sob 24 Gru, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
tak jak Czarne c2 vts
to brałbym w ciemno koma600 - Sob 24 Gru, 2011 albo po ciemku Grzesiek VTS - Sob 24 Gru, 2011
koma600 napisał/a:
miał jakieś przygody?
oj oj ostatnio miał wyjazd z wloch na lawecie do PL potem u mnie stał 2 miechy a teraz zaczynam nim jezdzic wiec moze jakas przygoda bedzie jak tylko kupie opony zimowe a czy bylo cos w Itali hhhh sadze ze nie nic takiego nie znalazłem złego błotnik i zderzak do malowania, kolega RYBA widział Grzesiek VTS - Sob 24 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
tak jak Czarne c2 vts
to brałbym w ciemno
spokojnie w KR mamy takie cos jak LAMPY I Prad wiec mozna przy swietle koma600 - Sob 24 Gru, 2011 spoko lokoVlodarsky - Sob 24 Gru, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
spokojnie w KR mamy takie cos jak LAMPY I Prad wiec mozna przy swietle
sugerujesz, że u mnie było ciemno ? Grzesiek VTS - Sob 24 Gru, 2011 Oj oj ZA JASNO BYŁO i temu bylo jak było Vlodarsky - Sob 24 Gru, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
Oj oj ZA JASNO BYŁO i temu bylo jak było
u mnie było OK tylko kolega Ryba nie słuchał przez telefon jak samochód wygląda Grzesiek VTS - Nie 25 Gru, 2011 Było mineło i juz
P.S
sprzedam saxo vts 16v Vlodarsky - Nie 25 Gru, 2011 Grzesiu skoro podejmujesz temat to proszę powiedz czy coś z mojej strony było nieuczciwe bądź inne od mojej relacji przed spotkaniem ?
P.S.
Mam wrażenie, że VTSy mają coś z wina - z roku na rok droższe. One są w co raz lepszej kondycji ? czy o co chodzi ? nie kumam tego Maciusiowy - Nie 25 Gru, 2011 nie chciałbym jątrzyć, ale czy aby ta dupa nie za nisko siedzi w stosunku do przodu? koma600 - Nie 25 Gru, 2011 Maciusiowy, +1Grzesiek VTS - Nie 25 Gru, 2011 Panie Marku było wsio super pieknie ladnie zero problemu.
P.S
Masz racje popatrz na francje ceny saxo vts zaczynaja sie od 4 tysia Euro w dobrym stanie wiec tak samo jak z winem
Maciusiowy napisał/a:
nie chciałbym jątrzyć, ale czy aby ta dupa nie za nisko siedzi w stosunku do przodu
Tak belka była za nisko teraz jest ok ..was79 - Nie 25 Gru, 2011