Techniczne - planowanie głowicy-gdzie warto? warszawa i okolice
Barejka - Czw 22 Gru, 2011 BNU, jestem zawsze po 17, tylko mnie nie widac Kuner - Czw 22 Gru, 2011 Albo Krasnobrocka Racing, albo Poleczki 68 (wjazd od wyczółki). Przerobiłem temat wielokrotnie i tylko na tych dwóch warsztatach można polegać. Najwięcej robię ze względu na położenie na Poleczki.Barejka - Czw 22 Gru, 2011 Jeśli ta głowica była cały czas na tym bloku to możesz sobie darować planowanie, oczyścić dobrze szczoto druciano, turbo na tym jeździło 2 dni więc nie wysilone NA DA radę. Nie wiem co Ty kombinujesz ale obierasz zła drogęBNU - Czw 22 Gru, 2011 ucieka mi płyn chłodzący spod głowicy. Chce wyrównać głowice pod nową uszczelke, przy okazji oszlifować zawory i gniazda zeby bylo szczelne wszystko. Uszczelka 1.5mm i za jakis czas bede dmuchać 0,4-0,5bara.BNU - Czw 22 Gru, 2011 dobra, chrzanie obróbke gniazd i zaworów. 500pln za pierdołe nie wartoBart - Czw 22 Gru, 2011 TAK.Barejka - Czw 22 Gru, 2011 Największy kombinator o jakim słyszałem. Dajesz dwie uszczelki dmuchasz pół bara i jest ok później będziesz musiał drugi raz planować żeby było solidnie chyba że teraz sobie odprężysz a później będziesz dalej się w tym babralVlodarsky - Czw 22 Gru, 2011 Ja chyba nie rozumiem tej rozmowy...
Albo się coś robi od początku do końca zgodnie ze sztuką albo jest się druciarzem... chyba innej drogi nie ma.kubas - Czw 22 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Ja chyba nie rozumiem tej rozmowy...
Albo się coś robi od początku do końca zgodnie ze sztuką albo jest się druciarzem... chyba innej drogi nie ma.
BNU - Czw 22 Gru, 2011 jaka kasa taka sztuka, a zapi€rdalać chce każdy Vlodarsky - Pią 23 Gru, 2011
BNU napisał/a:
jaka kasa taka sztuka, a zapi€rdalać chce każdy
zależy od podejścia - niektórzy wolą zaczekać, odłożyć $$ i zrobić coś solidnieqbica - Pią 23 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
BNU napisał/a:
zależy od podejścia - niektórzy wolą zaczekać, odłożyć $$ i zrobić coś solidnie
+1 Barejka - Pią 23 Gru, 2011
qbica napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
BNU napisał/a:
zależy od podejścia - niektórzy wolą zaczekać, odłożyć $$ i zrobić coś solidnie
+1
+2M - Pią 23 Gru, 2011 Robi się na dwa sposoby, albo płaci się raz i robi porządnie albo płacii się dwa razy, ablo trzy - do bólu.no name - Pią 23 Gru, 2011 Trzeba pamiętać że czasami nie stać nas na tanie rzeczy