bizon - Wto 03 Sty, 2012 only kabel, wifi jest dobre do sciagniecia tapety na telefon zefir - Wto 03 Sty, 2012 czyli bede musial mieszkanie okablowac, ja pierdolekaziu1985pn - Śro 04 Sty, 2012 najpewniejsze połączenie 100m kabla i ciągniesz bizon - Śro 04 Sty, 2012 musiec nie musisz, pokombinuj z firmwarem i sterami, ale i tak, po latach doswiadczen - kabel only Ryba - Śro 04 Sty, 2012 Piotrek, nie masz innego lapa w okolicy ? Niech Ci jakiś kumpel podrzuci, i zobaczcie co jest grane.
Bez wifi nie wyobrażam sobie korzystania z neta w domu.
Ja jednak stawiam że wifi w lapie uszkodzone. Miałem tego samego sysa i wszystko hulało super przez wiele lat.bizon - Śro 04 Sty, 2012
Ryba napisał/a:
Ja jednak stawiam że wifi w lapie uszkodzone.
tez tak moze bycsiema - Śro 04 Sty, 2012 zefir, a robiles taka podstawowa rzecz jak zmiana kanalu?zefir - Śro 04 Sty, 2012 dzis zrobie zmiane kanału czy cos zmieni i zobacze na sony viało jak leci wifiM - Śro 04 Sty, 2012 Zaraz zaraz, przecież robiłeś test na lapku na kablu i wyszło tragicznie i poza standardem.
Mi to wskazuje na jakieś wąskie gardło w stosie sieciowym na lapku.zefir - Śro 04 Sty, 2012 ide do pracy,
jutro bede mial ciut wiecej czasu, to obadam wifi na drugim lapku , plus wifi na ps3. dzieki za podpowiedzifaldzip - Śro 04 Sty, 2012
M napisał/a:
chce Ci się pobrać ubuntu (700mb) wypalić i odpalić wersję live (bez instalacji)
(wszystkie sterowniki są, nic nie trzeba rzeczbić full automat)
i stamtąd zrobić test po lanie i wifi?
mozna tez na pendrive'ie to postawic zamiast na plytce i jest nawet szybciej i lepiej
na stronce ubuntu jest full instrukcja
PS. Ja pamietam, ze jak mialem WixXP i neostrade jeszcze to tam po 5s w necie lapalo sie jakies malware software i sie net yebał, wiec moze masz cos w tym stylu? zefir - Śro 04 Sty, 2012 wynik z iMaca wifi
chyba nie ma pytan wiecej ...
w weekend ogarne ubuntu przez wifi a pozniej bede dalej dzialal
dzieki!M - Śro 04 Sty, 2012
Tak na szybko? Jakiego masz antywirusa na lenowczaku?
(wymęczę Ci ten problem do końca )zefir - Śro 04 Sty, 2012 avasta
tymczasem na lenovo
M - Śro 04 Sty, 2012 A weź go wyp.ierdol i spróbuj ponownie,
restart komputera wymagany
Coś Ci przycina pasmo w lapku