HydePark - Handlarz - to nie zawód, to stan umysłu
anjas - Śro 04 Sty, 2012 ciekawa akcja, mam nadzieję, że dobrze się skończyYarko - Śro 04 Sty, 2012 dzwoniłem do gościa, podobno ma 2 kpl identycznych felg z oponami i dzisiaj przyjeżdża po jeden jakiś gość z Leszna ? a drugi kpl. wysyła do mnie za pobraniem, podobno wczoraj jakiś gość przelał mu za nie hajsy, może to Twój znajomy ?Shymek - Śro 04 Sty, 2012 eeeeeeeeeeee nie wiem - ja mu przelew robiłem przed Sylwkiem i na razie czekam na wysyłkęYarko - Śro 04 Sty, 2012 mam nadzieję że :
- gość ma 2 kpl. identycznych felg z oponami
- Moje felgi przyjadą jutro zgodnie z planem i zapewnieniami ( o 17 odbiera je kurier )
- Twój znajomy odbierze tel., jest z Leszna i właśnie jest w drodze po jeden z nichM - Śro 04 Sty, 2012 Yarko zrób zdjęcie kartofli w paczce jak już otworzysz Yarko - Śro 04 Sty, 2012
M napisał/a:
Yarko zrób zdjęcie kartofli w paczce jak już otworzysz
zanim zapłacę to otworzę paczkę
PS: mi nie będzie do śmiechu, ale gwarantuję, że jeśli coś będzie nie tak to nadawca będzie miał gorszą minę pP - Śro 04 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
M napisał/a:
Yarko zrób zdjęcie kartofli w paczce jak już otworzysz
eeee chyba sie tak nie da. Z tego co pamiętam, to najpierw musisz zapłacić kurierowi, a potem dopiero w jego obecności otwierasz paczkę, i jak coś nie gra to spisujecie stosowny protokół
mocno podejrzana jest ta sprawa, ale mam nadzieję że to tylko tak wygląda i wszystko będzie OK, z tego co widzę to typ od którego to kupuję od dłuższego czasu sprzedaje części na allegro i z drugiej strony ciężko uwierzyć że podjąłby ryzyko zrobienia wałka za takie śmieszne pieniądzeShymek - Śro 04 Sty, 2012 No to ten teges.... hmm... Ja swoje felgi będę miał... Tak kumpel dziś odebrał je z Poznania czy gdzieś tam pod w jakiejś wiosce.
Będę miał wieczorem fote dla potwierdzenia...
Yarko przepraszam Yarko - Śro 04 Sty, 2012 Shymek, a ten Twój kumpel widział dzisiaj drugi, identyczny komplet ?Shymek - Śro 04 Sty, 2012 Nie - gość miał w workach przyjechał wyjął z worków pokazał ubytek delikatny na 1 feldze i pojechał. Kasę dostał przelewem tylko odbierał ktoś z Leszna i on mi prześle fotoYarko - Śro 04 Sty, 2012 czyli to są na pewno te z aukcji ? ja rozmawiałem z nim właśnie o tych kołach, miały mieć właśnie jeden ubytekShymek - Śro 04 Sty, 2012 yhy - aukcji już nie ma... Shymek - Śro 04 Sty, 2012