To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Marek23 kupuje auto

Marek23 - Nie 08 Sty, 2012

EmerytRs2 napisał/a:

dla mnie to honda si skończyła....

Tu się zgodze.

A ile trzeba dac za sensowne E90 2.0d?

EmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012

ja pierdole.... chłopaki
u mnie w święta 4.7 na siekierkach...jak bożka kocham z dziczom :D
aż 4 razy przejechałem bez zatrzymania : D
chwilami zeszło do 4.4

po prostu trzym ok. 3 krpmn. i bedzie gites.

szymlorek - Nie 08 Sty, 2012

Maras sory że tak trochę z dupy zapytam ale czemu nie e46 330d w M-paku?
Wiem że buda już stara ale może się okazać że za sensowną kwotę łatwiej dostać zadbane 330d w starej budzie niż 320d w nowej budzie..

Jak myślisz o TDI to może octavia RS TDI, wiem że to emerycka skoda ale tdi 170 świeższy rocznik niż audi vw za tą sama kasę i w miarę fajny wypas i zawsze wygląda lepiej niż bieda kołpak edyszyn ;)
Osobiście spośród aut używanych wolałbym Octe RS z vw klekotem pod maską niż klekot od bmw bo VAG diesle serwisuje się za równowartość sześciopaku piwa, beem mimo wszystko sporo droższe..

Moj rada, nie pakuj się w auto ze słabą motorownią bo za miesiąc będziesz żałował że jeździsz mułem ! :)

kosmita - Nie 08 Sty, 2012

Zdaje się, że Marek nie chce 2.0 TDI.
Gaydek - Nie 08 Sty, 2012

Marek, wchodzisz w BMW ;D
Marek23 - Nie 08 Sty, 2012

szymlorek napisał/a:
bo VAG diesle serwisuje się za równowartość sześciopaku piwa, beem mimo wszystko sporo droższe..

Ziomuś,nie tkne 2.0 tdi przenigdy już... A znaczek rs na dieslu mnie smieszy.
szymlorek napisał/a:
Maras sory że tak trochę z dupy zapytam ale czemu nie e46 330d w M-paku?
Wiem że buda już stara ale może się okazać że za sensowną kwotę łatwiej dostać zadbane 330d w starej budzie niż 320d w nowej budzie..

No to jest jakiś pomysł. Ale to już stare auto chyba, w sensie rocznika i przebiegu...

Gaydek - Nie 08 Sty, 2012

http://moto.allegro.pl/33...2025232361.html
Marek23 - Pon 09 Sty, 2012

Gaydek napisał/a:
http://moto.allegro.pl/33...2025232361.html

Nie podoba mi się. Poza tym po 250 koniach w turbo benie nic juz nie bedzie takie samo. 3.0d i tak nie bedzie jechal,wiec juz wole spokojne 2.0d. Szczegolnie,ze wczoraj wpadlo 10 pkt w "zabudowanym jak po c.h.u.j.u" i jesli jeszcze nie mam 25 to niedlugo bede mial i czas na turlanie.

MoRToN - Pon 09 Sty, 2012

eee no 3.0d po wirusie jedzie...

Cytat:
eee no 3.0d po wirusie jedzie...

A to juz sie zaczyna licytowanie. Ale tez pali swoje i koszty serwisowania wysokie. Rownie dobrze moge wsadzic K04 do gti i wtedy nawet 535 d po wirusie dostanie baty.

Ogolnie diesel to raczej oszczedny. Mam rajdowke z nowym dachem i sport na ulicy jakos mnie kreci. Poza tym jak mam dlugo gti to w sumie poza 911t w czechach i ostatnio sl amg nic fajnego mi sie za kiera gti nie zdazylo, wiec odpuszczam.

Na razie lideruje E90 2.0d,ale pytanie z cena aktualne, no i jak z awaryjnoscia,itd. A jak nie to chyba 1.9tdi 105 kuca, Niemy mnie na niego namawia :]

Niemy - Pon 09 Sty, 2012

Marek23 napisał/a:
Na razie lideruje E90 2.0d,ale pytanie z cena aktualne, no i jak z awaryjnoscia,itd. A jak nie to chyba 1.9tdi 105 kuca, Niemy mnie na niego namawia :]

dobra, przegiąłeś zmieniam podpis na :

" odkładaj hajs, szukaj spokoju, ruchaj grube baby. Wszystko inne w życiu to strata czasu... " by M23

:]

Niemy napisał/a:
dobra, przegiąłeś zmieniam podpis na :

" odkładaj hajs, szukaj spokoju, ruchaj grube baby. Wszystko inne w życiu to strata czasu... " by M23

:]

Przepraszam,tak mnie na zarty wzielo :wall:

EmerytRs2 - Pon 09 Sty, 2012

kurwa.... poślizgąłem się....
jak kupisz jakiegoś kapiszona.. to stajemy z jednej ręki..... żeby było cirkawiej z prawej....

łeb mnie napierdala. i kark mis puchł.

Niemy - Pon 09 Sty, 2012

Marek23 napisał/a:
1.2 tsi 105 koni to chyba słaby jest i tu już 1.9tdi 105 kuca bedzie szybszy,a przy tym oszczędniejszy przy dynamicznej jeździe.

105 kuca w aucie większym od saxo wku.rwi Cię już pierwszego dnia, poza tym kompletnie nie rozumiem tych małych turbo benzyn- wcale mało nie palą, je.bią się na potęgę i nie jadą, do tego pewnie po 120tys przebiegu proszą o kapitalkę

Maras powiedz jeszcze z jakiej klasy ma być to auto, co jest ważniejsze-jak najniższe spalanie czy wygoda podróżowania

takie 330D moim zdaniem zaje.bista opcja, ja bym w to wszedł, jak trzeba to oszczędne, a i przycisnąć jest czym

Niemy napisał/a:
takie 330D moim zdaniem zaje.bista opcja, ja bym w to wszedł, jak trzeba to oszczędne, a i przycisnąć jest czym

Ale 2.0d z bimera tez pomyka, a jednak oszczednieszy, mniej sie psuje(o tak 3.0d sie lubi zepsuc) i wogole. Poza tym Panowie, mi K,u,r,wa 3 raz za punkty prawko wezmą. WTF xD Nie chce szybkiego na droge. W gti rano na snowboard se pomykalem i nawet nie wiedzialem kiedy mialem 140 na wsi bez domow. Nagle mi pies z krzakow z suszara wyskoczyl, ja w hamulec opor, ale 105 mi zmierzyli. I tlumaczylem,ze dachowanie,ze Salt Lake w 2002, ze praca,ze forum hothatch. Nic, 10 pkt dali i koniec.