was79 - Śro 11 Sty, 2012 Ja ja, na polibudzie matematyka i kreski robiły konkretną robotę zefir - Śro 11 Sty, 2012 u mnie algebra liniowa skróciła podzieliła rok na 2 po pierwszym semestrze kosmita - Śro 11 Sty, 2012 Jak to mawiają na polibudzie: pierwsze trzy lata są najcięższe, potem na drugim roku jest już spoko kaziu1985pn - Śro 11 Sty, 2012 o transporcie tak ja o budowanie maszyn jest taka sama opinia trzeba się postarać żeby wylecieć
u nas było combo fizyka, analiza matematyczna i na dokładke elektrotechnika ze 210 zostało 110 po pierwszym semestrze martin.h - Czw 12 Sty, 2012 Ja przygodę z Polibudą zacząłem od zdawania na Transport do Katowic, nie dostałem się więc padło na ZIP. Tutaj było zbyt dobre towarzystko i wyleciałem (zresztą większość tego towarzystwa poleciało) po pierwszym semestrze. Następny egzamin był na transport do bytomia, dostałem się, a jako że towarzystwo było bardziej spokojne udało się ukończyć w terminie kamil - Czw 12 Sty, 2012 jesteś mgr. inżynier ?martin.h - Czw 12 Sty, 2012 Tylko inżynier, magister mnie nie kręcił Bonczek - Czw 12 Sty, 2012 Ukończenie studiów w terminie - brzmi nieźle - ja się dowiem za pół roku czy się da