Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [P] Serwis Land rover'a w warszawie , ktos zna poleca ?
Bonczek - Pią 20 Sty, 2012 Niech będzie, ogólnie to nie mam pojęcia, tak tylko coś chciał zażartować nox - Pią 20 Sty, 2012 luuz tez specem nie jestem ale rozkminiałem to auto przed zakupem dla brata range to zło serwisowe , landy disco jedynki niezniszczalne ale to istny traktor ladn II z TD5 jest już przepaścią pod katem ilości elektroniki itp ale nadal to bardzo trwała konstrukcja z wyjątkiem systemem ACE kontroli stablizacji nadwozia za pomocą pnełatycznego zawieszenia to się ponoć psuje i jest kosztowne .was79 - Pią 20 Sty, 2012
nox napisał/a:
II z TD5 jest już przepaścią pod katem ilości elektroniki itp ale nadal to bardzo trwała konstrukcja z wyjątkiem systemem ACE kontroli stablizacji nadwozia za pomocą pnełatycznego zawieszenia to się ponoć psuje i jest kosztowne .
Kumpel z pracy ma, rzeczywiście pneumatyka zawodzi. Teraz jeszcze wyje mu skrzynia automatyczna. Za to jeździ się super, nieraz naszą navare firmową targał ze śniegu nox - Pią 20 Sty, 2012 Kiedys widziałem filmik jak taki land wyciągał 25 tonowego ciągnika z oblodzonego najazdu
U brata pnełmatyka poki co spoko a skrzynia byął na serwisie ponoć w idealnym stanie sam byłem zaskodzony że całkiem żwawo i przedewszystkim cichutko zmienia biegi / pracuje , generalnie super auto jeszcze z wielkim stalowym zdeżakiem o uciągu 20 czy tam 15 ton ale wg mnie jako 3 w domu