HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Anonymous - Czw 19 Sty, 2012 Może , jak ktoś z Wwa miał bym miejsce , to zawitał bym z aparatem , zawsze trochę więcej fotek wpadnie Gaydek - Czw 19 Sty, 2012 AleX_R53, dzięki!
Kenet, dzięki!
Czesio, zapraszamy! Miejsce na pewno się znajdzie.Gaydek - Czw 19 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
możemy przesunąć I ratę na ostatni dzień lutego?
czy zrobisz zwrot załóżmy I raty w przypadku wycofania się?
1) Nie można, PW.
2) Pisałem o tym. Znajdziesz zastępstwo, będzie zwrot. W razie wpłaty i nieobecności, kasę może będzie można wykorzystać w późniejszym terminie podczas innej tego typu imprezy. Tak było w zeszłym roku. Oni nie robią problemów.pum - Czw 19 Sty, 2012 przeleje w lutym ale będem...Gaydek - Czw 19 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
ps2. 15 aut= minimum, przy większej ilości koszt będzie spadał??
jaki jest limit aut na torze w jednym momencie?
sobota nie wchodzi w grę?
1) Nie, koszt nie ulegnie zmianie. Zmianie może tylko ulec liczba grup.
2) Nie wiem, to ustalają na bieżąco instruktorzy. Na pewno nie wypuszczą tylu aut, aby zrobić tłok.
3) Nie.PGmaster - Czw 19 Sty, 2012 Jakies picie alko dzien wczesniej zapewnione?Gaydek - Czw 19 Sty, 2012
PGmaster napisał/a:
Jakies picie alko dzien wczesniej zapewnione?
W zeszłym roku sami sobie zapewniliśmy .PGmaster - Czw 19 Sty, 2012 Znaczy sie bedzie? Gaydek - Czw 19 Sty, 2012 Będzie, ale alko we własnym zakresie .Gaydek - Czw 19 Sty, 2012 The number ONE is... Sprawdźcie listę, grubo .rasta - Czw 19 Sty, 2012 Przelew pójdzie ale jak zwykle w ostatniej chwili
Zabiorę ze sobą Drift Innovation, Lap Timer'a, 2 telefony, na jednym Recechrono, a n drugim coś pod Androida PGmaster - Czw 19 Sty, 2012 Ostatnio taka meganka na poznaniu zrobila naprawde dobry czas.rasta - Czw 19 Sty, 2012 Wszystkim da się zrobić dobry czas, trzeba tylko ogarniać i mieć jaja PieQt - Czw 19 Sty, 2012 ja jadę pokornie po naukę i moim celem jest zrobić popołudniu czas wyraźnie lepszy od mojego porannegoPiTT - Czw 19 Sty, 2012 dam znać jeszcze, ale wstępnie jestem na tak
2 pytania:
1. co jak na torze wyjdzie że wdech jest za głośny? cała kasa w pizdu?
2. czy może to być kask motorowy? mam Nolana "otwartego"