Yarko - Pią 20 Sty, 2012 jak te opony się spisują w walce ?Kenet - Pią 20 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
jak te opony się spisują w walce ?
A to nie te co Rasta leciał na kapciu Lap Race i tylko Małysz był od niego szybszy (kubas nie przyjechał wtedy) ?Kenet - Pią 20 Sty, 2012 Jeśli to ten producent to biorę 4 szt. 205/55 w mieszance twardej (a jak nie będzie to medium)Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
A to nie te co Rasta leciał na kapciu Lap Race i tylko Małysz był od niego szybszy (kubas nie przyjechał wtedy) ?
To te własnie są
a promień jaki sobie Kenecie życzysz? 19?
Yarko napisał/a:
jak te opony się spisują w walce ?
No kleją Kenet - Pią 20 Sty, 2012 W takim razie 4 x 205/55/15 hard / medium (może kto doradzi jak to jest z ich twardością? ) Bo Profile teraz brałbym twarde bez dwóch zdań.
Tak czy siak proszę mnie wpisać na zamówienie Kuner - Pią 20 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Bo Profile teraz brałbym twarde bez dwóch zdań.
to Maxsporty weź średnie Profile mają zaniżone twardości Janusz - Pią 20 Sty, 2012 jak na tor, to tylko najtwardsze jakie się da ...Mrozu - Pią 20 Sty, 2012 Kuner a do saxo jaką mieszankę wziąć? rozmiar 185/60/14,na aucie założone były by 2 slicki i 2xr888 tylko nie wiem które na którą oś. Auto tylko na TDKenet - Pią 20 Sty, 2012 W sumie to ja nigdy nie miałem problemu z niedogrzaniem opony, a raczej zawsze z jej przegrzaniem. Nie lubię jechać dwóch kółek bombą i potem jednego na lajcie żeby oponę wystudzić. Karwa jakby nie mogli robić jednej twardości M - Pią 20 Sty, 2012 Kenecie wpisz dokładnie co chcesz to dopiszę Cię do listy Kuner - Pią 20 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Kuner a do saxo jaką mieszankę wziąść? rozmiar 185/60/14,na aucie założone były by 2 slicki i 2xr888 tylko nie wiem które na którą oś. Auto tylko na TD
ciężko stwierdzić. Też bym brał średnią, ale np. gdy temp. powyżej 25 st. i zakładając że jeździsz na wciąż, to opona może popłynąć Najlepiej mieć wsyztskie trzy mieszanki, ale wiemy z czym to się wiąże Mrozu - Pią 20 Sty, 2012 Jesteś jutro w robocie? Może bym wpadł po opony Kenet - Pią 20 Sty, 2012
M napisał/a:
Kenecie wpisz dokładnie co chcesz to dopiszę Cię do listy
4 x 205/55/15 hard / medium (na pewno wezmę 4 szt, tyle że potrzebuję zrobić reaserch na temat twardości)Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 lekkie auto to można średnią kupić... 5 kółek i chill... 5kółek i chill Yarko - Pią 20 Sty, 2012 wszedłbym w te maxsporty, ale niestety nie mam drugiego kpl. felg
może do wiosny uda mi się kupić, ale jak na razie stawiam na semislicki