roj - Wto 24 Sty, 2012 Różnica jak pug 206 2.0 rc do tego 2.0 s16Loko - Wto 24 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
tak, 2.0 3d trend w kolorze czarnym Asolutnie nic, ale to NIC innego nie nadaje się do upalania
Ziom, czy ja dobrze pamiętam, czy ty miałeś dokładnie taki samochód. Zupełnie nie rozumiem czemu zrezygnowałeś z najlepszego samochodu do upalania.Janusz - Wto 24 Sty, 2012
Loko napisał/a:
Ziom, czy ja dobrze pamiętam, czy ty miałeś dokładnie taki samochód. Zupełnie nie rozumiem czemu zrezygnowałeś z najlepszego samochodu do upalania.
byłem młody i głupi, poza tym ja umiem tylko rolki strzelać Konrad - Wto 24 Sty, 2012
Loko napisał/a:
Janusz napisał/a:
tak, 2.0 3d trend w kolorze czarnym Asolutnie nic, ale to NIC innego nie nadaje się do upalania
Ziom, czy ja dobrze pamiętam, czy ty miałeś dokładnie taki samochód. Zupełnie nie rozumiem czemu zrezygnowałeś z najlepszego samochodu do upalania.
Bo mu ktoś na jakimś ekspierdzkim forum hoczhet-org-dot naopowiadał, że najlepiej skręca clio, to poszedł za radami ekspertów.Anonymous - Wto 24 Sty, 2012
roj napisał/a:
teraz tam jest zamknięte przy rondzie onz
TAK.
Niestety nic więcej na temat OPC nie wiem. Przepraszam.rasta - Wto 24 Sty, 2012
konradone napisał/a:
Bo mu ktoś na jakimś ekspierdzkim forum hoczhet-org-dot naopowiadał, że najlepiej skręca clio, to poszedł za radami ekspertów.
I pierd.olnął rolkę Konrad - Wto 24 Sty, 2012
rasta napisał/a:
konradone napisał/a:
Bo mu ktoś na jakimś ekspierdzkim forum hoczhet-org-dot naopowiadał, że najlepiej skręca clio, to poszedł za radami ekspertów.
I pierd.olnął rolkę
W focusie 2.0 3d Trend by to nigdy, powtarzam N-I-G-D-Y nie nastąpiło ! Janusz - Wto 24 Sty, 2012
Cytat:
I pierd.olnął rolkę
focusem przestawiałem betonowe rowy Loko - Wto 24 Sty, 2012 Jednak Focus to Focus, pancerna bestia, mam nadzieje zę uciekłeś i nie kazali ci zwracać za rów?Kenet - Wto 24 Sty, 2012
no name napisał/a:
Poszukujący, poczekaj na Keneta to Ci odpowie na kilka pytań
Nie mam nic więcej do dodania niż to:
CHRZANEK napisał/a:
Jechałem pare razy OPC (cywilem i rajdowką) i jak dla mnie świetny samochód, może silnikowo nie podchodzi do Clio (o CTR'ach nie wspominając), ale pod względem prowadzenia się oraz hamowania dla mnie jeden z wzorców wśród samochodów typu HH.
Jeżeli chodzi o różnice miedzy 2,0 136KM, a OPC to jest ich znacznie wiecej niz znaczek na klapie, "zenon" i "tuningowane lusterka".
Generalnie żeby wycisnąć 170 kucy ze zwykłej dwulitrówki będziesz musiał wpakować więcej niż róznica w zakupie, a itak nadal nie masz genialnych hamulcy, świetnego zawieszenia i foteli recaro które są mega.
Generalnie jak bym miał około 20K pln to szukałbym OPC.
Zastanawiam się, żeby takiej nie przyjąć w przyszłym roku na upalanie Janusz - Wto 24 Sty, 2012
Loko napisał/a:
Jednak Focus to Focus, pancerna bestia, mam nadzieje zę uciekłeś i nie kazali ci zwracać za rów?
niestety, rów okazał się twardszy od amortyzatora ale juz sam focus spisał sie wyśmienicie, myślę ze gdybym to focusem strzelił rolkę to zburzyłbym ten mostek na który wskoczyłem clio Poszukujący - Wto 24 Sty, 2012
roj napisał/a:
Różnica jak pug 206 2.0 rc do tego 2.0 s16
Nie przesadzasz? RC to zupełnie inna konstrukcja. Co to za wielkie różnice w zawiasie OPC i Sportive? I nie każdy OPC ma te fajne Recaro, o których mówisz, niestety.
Myślałem też o S16ce, nie muszę mieć nie wiadomo jak dobrej fury, myślałem, że taka jest git, ale gadałem z gościem, który taką zrobił 30kkm i mi powiedział, że jest niestety kompletnie niewyważona i prowadzi się gorzej niż XS .
BTW - Dobry OPC kosztuje aż 20k? Nie widziałem nigdy Astry w takiej cenie na allegro .
http://otomoto.pl/opel-as...-C22607197.html ta mnie kręci <3Janusz - Wto 24 Sty, 2012 s16 sobie odpuść, jeśli masz budzet i szukaj albo takiej astry, albo clio sporta, albo civica VTi
choć powtarzam.... najlepsza opcja jest focus mkI 3d 2.0 trend jeśli chodzi o upalanie, bo do lansu możesz wziąć ta pierwsza trojkę która wymieniłem
dodam jeszcze ze w clio i w focusie przeupalałem po sezonie, a nie tylko po jednym, wiec wiem co mówię Franek - Wto 24 Sty, 2012 to opc jest z radomia
stolica kebabów i handlarzy.
I katalogowy przebieg w granicy 140 K
Poszukujący - Wto 24 Sty, 2012 Niestety, w dodatku mam tam daleko. W Wieliczce, czyli mieście o równie nieskazitelnej reputacji, stoi taka srebrna za 12K . Nie wiem czy jest nawet sens oglądać, pewnie nie.