Techniczne - Nagły brak wspomagania, nawiewów sraxio
faldzip - Wto 07 Lut, 2012
tłumnik napisał/a:
jasne kolego z nim wsio si już przez wymianą tak fixowała .. kurcze nie wiem
widze, ze podazasz droga Emeryta, bo 3 razy musialem to przeczytac, zeby zrozumiec...
Moja ekspercka diagnoza brzmi - zjebana pompa
Jako rozwiazanie przygotowalem taki krotki rebus:
PW koma600 - Wto 07 Lut, 2012 tłumnik albo jeździć jak się zesra zregenerowaćNBL - Wto 07 Lut, 2012 Kurczę spróbuje dotrzeć do gościa który zajmuje się naprawą pomp elektrycznych itp
ale to jak będzie ciepło dopiero wtedy bym wam dał znać czy da się takową pompę łatwo
naprawić i jakim kosztem. Info przyda się zapewne wielu ludziomGreg - Wto 07 Lut, 2012 Hałasująca pompa lubi się sama naprawić. Sprawdzone.NBL - Wto 07 Lut, 2012 Greg, nie naprawiła się od roku Janusz - Wto 07 Lut, 2012
tłumnik napisał/a:
Greg, nie naprawiła się od roku
ale tez nie zepsuło, daj sobie spokój NBL - Wto 07 Lut, 2012 zepsuo bo przerywa i piszczy jak świnia na widok pustego korytaJakarti - Wto 07 Lut, 2012 czy my musimy to czytac?
u mnie w samochodzie tez czasem cos piszczy. jak widac nikt Ci za bardzo nie moze pomoc bo to nie diagnostyka online
wykrec to, zawiez do specjalisty i sprawdz czy wszystko dziala albo od razu wymien na inną i przestań pisać, ze dopiero latem ogarniesz. bo skoro tak to po co teraz o tym piszesz? NBL - Wto 07 Lut, 2012 bo nie mogę spać muszę trzymać kredens joke
męczy mnie to - taki już jestem typ człowieka he he
pozdroBarejka - Wto 07 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
czy my musimy to czytac?
u mnie w samochodzie tez czasem cos piszczy. jak widac nikt Ci za bardzo nie moze pomoc bo to nie diagnostyka online
wykrec to, zawiez do specjalisty i sprawdz czy wszystko dziala albo od razu wymien na inną i przestań pisać, ze dopiero latem ogarniesz. bo skoro tak to po co teraz o tym piszesz?
+ stoqbica - Śro 08 Lut, 2012 za wymiane szczotek w pompie zapłacilem kolo 80zl czesci+robocizna.
Pompa raz działała, raz nieMichał - Śro 08 Lut, 2012
Cytat:
czy my musimy to czytac?
kjubs, z całym szacunem, ale czy całe forum musi czytać ze zatankowałeś samochód , albo zobaczyć foty z telefonu czystego clio bo "warto teraz umyć" Jakarti - Czw 09 Lut, 2012 hehehe,
zebys Ty sie chociaz cokolwiek tutaj udzielal to mozna by wziac Twoje zdanie pod uwage, a tak to nie piszesz nic i wszystkich wysmiewasz.
to techniczny. nie napisalem tego po 1 poscie tylko pozniej poniewaz dyskusja ewidentnie nie zmierza do wyjasnienia tajemnicy.
poza tym jak jest mroz to warto umyc wiec nie rozumiem Michał - Czw 09 Lut, 2012 cool story bro !
podeślij prosze na pw numer prawka jazdyJakarti - Czw 09 Lut, 2012 dostalem wczoraj list , ze na mnie doniosles
juz wpisuje, zapomnialem