qbica - Śro 08 Lut, 2012 ja bym sie wybrał, o!martin.h - Śro 08 Lut, 2012
Niemy napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ja jeśli nie pójdę na to ze znajomą to jestem chętny
Martin bierz znajomą ze sobą, będziemy kurturarni
Nigdy w życiu, trochę Was znam Jakarti - Pią 10 Lut, 2012 moze by zobaczyla, ze skoro masz takich fajnych ziomkow to by pomyslala, ze Ty tez jestes fajny i nie musialaby czekac pol roku zeby sie poznac na Twojej fajnosci?
kazdy sobie znajdzie babe i tu raczej nie ma watpliwosci ale odstaw ten romantyzm do slubu chociaz Bonczek - Pią 10 Lut, 2012 Jakarti braku dystansu do siebie, do kogoś, do tego co się robi nie przeskoczysz ale życie nauczy, chyba, że martinh jest masochistą martin.h - Pią 10 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
moze by zobaczyla, ze skoro masz takich fajnych ziomkow to by pomyslala, ze Ty tez jestes fajny i nie musialaby czekac pol roku zeby sie poznac na Twojej fajnosci?
kazdy sobie znajdzie babe i tu raczej nie ma watpliwosci ale odstaw ten romantyzm do slubu chociaz
Nie chce mi się z Tobą już dyskutować, Twoja filozofia mnie poraża. To jest moja koleżanka, nie jest moją dziewczyną i raczej nią nie będzie. A ludzie z hh.org to rzeczywiście elita (co widać jak na mnie najeżdżają non stop), reszta to plebs Weź zejdź z obłoków
Bonczek, dystans do siebie to ja akurat mam duży, ale powtarzanie w kółko tego samego jest wkurzające.Maciusiowy - Pią 10 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
Nie chce mi się z Tobą już dyskutować, Twoja filozofia mnie poraża. To jest moja koleżanka, nie jest moją dziewczyną i raczej nią nie będzie. A ludzie z hh.org to rzeczywiście elita (co widać jak na mnie najeżdżają non stop), reszta to plebs Weź zejdź z obłoków
Martin - sorry, ale nie do końca kumam: nie chce Ci się dyskutować (a to forum jakby nie było dyskusyjne), negujesz wszystko i wszystkich (w tym 'elitarność' ludzi z forum), wiecznie jesteś pokrzywdzony - stąd rodzi się pytanie, z którego zadawniem się wstrzymam Michał - Pią 10 Lut, 2012
Maciusiowy napisał/a:
martin.h napisał/a:
Martin - sorry, ale nie do końca kumam: nie chce Ci się dyskutować (a to forum jakby nie było dyskusyjne), negujesz wszystko i wszystkich (w tym 'elitarność' ludzi z forum), wiecznie jesteś pokrzywdzony - stąd rodzi się pytanie, z którego zadawniem się wstrzymam
+1kosmita - Pią 10 Lut, 2012 A może wszyscy Panowie dacie sobie w końcu spokój ?
Martin jest specyficzny, ale ciągłe czepianie się go i najeżdżanie na niego jest zwyczajnie nudne.Maciusiowy - Pią 10 Lut, 2012 kajam się...przepraszamM - Pią 10 Lut, 2012 Dajcie spokój chłopaki...
Ja od jakiegoś czasu wychodzę z założenia ze jak mam coś do kogoś pisać ad personam na forum i niczemu to nie posłuży to odpuszczam. To do niczego nie prowadzi, wszyscy się różnimy i różnić będziemy więc nie ma sensu się zajmować tym na co nie mamy wpływu.
Pozdr.mi - Pią 10 Lut, 2012 no i pięknie. I koniec srania, wracamy do:
[F] SponsoringBart - Pią 10 Lut, 2012 Aśka Kulig to dobra koza Anonymous - Pią 10 Lut, 2012
Bart napisał/a:
Aśka Kulig to dobra koza
bez foty sie nie liczyBart - Pią 10 Lut, 2012 Anonymous - Pią 10 Lut, 2012