Swoim klientom też to proponujesz? Jakarti - Wto 07 Lut, 2012 nie,
swoich naliczam na 80k zł + vat qbus - Śro 08 Lut, 2012 Poprawilem pare rzeczy... http://www.betkowski.net/index.htmlNBL - Śro 08 Lut, 2012 Sama strona dość , uboga - wystarczy ażeby zmienić baner, dołożyć tło strony +
troszkę jakiś bajerków w menu - CSS pozwala na wiele a tutaj to raczej
podstawy... ale żeby było ciut lepiej wystarczyło by dołożyć choć tło... i tło menu i ramkę.
a ja widzę to tak aby baner był jednolity z tłem i stopniowo schodził tono w dół strony
pozdro106 - Śro 08 Lut, 2012 + jakies midi w tle... gdzies cos w flashu... moze ze 3 gify i 2 popupy :DJanusz - Śro 08 Lut, 2012
106 napisał/a:
i 2 popupy
2 pupy?? to mi sie podoba Greg - Śro 08 Lut, 2012 Należałoby zacząć od zmiany logo i w ogóle całej strony. Może to co powiem zaboli, no offence, ale ta strona IMO nie nadaje się do niczego, poza koszem. Jeśli to ma wyglądać poważnie jak na kogoś kto zarabia na markach które tam są podane...martin.h - Śro 08 Lut, 2012 A dla mnie jest OK. Jest prosto i czytelnie Ale ja się nie znam na stronach internetowych GeKo - Śro 08 Lut, 2012 Greg, Czasami się zastanawiam właśnie jak to jest z tymi stronami. Przykładowo dla mojego ojca ważne jest żeby strona była czytelna i mógł znaleźć wszystko co go interesuje, a tam tak w sumie jest, jeśli się wszystko uporządkuje.
A lansy baunsy kolory OK, dziś jest modne za rok już nie będzie.
Pokaż mi dobre strony wg Ciebie.faldzip - Śro 08 Lut, 2012 a dla mnie tez jest git, wchodze na strone i wszystko widze, co chce prosto i czytelnie, moze kolory nie sa moje ulubione, ale nie o to tu chodzi. Jedynie aktualnosci oddzielilbym np. jakas linia od siebie, bo tak to sie zlewaja w jedna tresc.
Dobrze, ze nie ma bajerow, bo mnie to wkoorwiaja strony gdzie chce znalezc produkt i cos o nim poczytac, albo kontakt do firmy, a tu mi sie laduja jakies flasze i inne gowna i musze sie przez to przekopywac 3 dni.