Rasputin - Pią 09 Mar, 2012
Raczej nie. Chociaż jak oglądam polskie filmy z tamtych lat i widzę same maluchy, polonezy, kredensy, syreny, nysy, żuki itp to łapie lekką podjarę Franek - Pią 09 Mar, 2012 +1 jak chuj
Marzy mi się borewicz siema - Pią 09 Mar, 2012 Ja chcę 125P! jozekrj - Sob 10 Mar, 2012 mi 126p ale nie mam odpowiedniego budżetu (20-30k) i garażu budzik - Nie 08 Kwi, 2012 http://tablica.pl/oferta/...P.html#1b42dba5Rasputin - Nie 08 Kwi, 2012 Karwa cena ok ale bez dokumentów Po Polsce to może bym sie odważył taką karnąć ale za wąski w uszach jestem by polecieć w trip po Europie z dyszlem bez kwitów
Więc nadal szukam a deadline coraz bliżej Janusz - Nie 08 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
by polecieć w trip po Europie z dyszlem bez kwitów
złom bol ?? mistrz opcja kurka Rasputin - Nie 08 Kwi, 2012 Też sie juz pomału jaram Prawie wszystko mamy dopiete na ostatni guzik..prócz przyczepy(ewentualnie mamy plan awaryjny). Lecimy malarem do Włoch gdzie balujemy i kończymy w Monako pod najbardziej bananowym hotelem
W najbliższym czasie założe odpowiednik temat gdzię opisze co i jak i gdzie będę na bieżąco aktualizował etapy tripu Koto - Nie 08 Kwi, 2012 Parę lat temu ojciec sprzedał taką, gościowi który chciał Europę maluchem zjechac.
PS. Jeszcze nie dał komentarza na allegro, może przyczepka i druga fura z częściami mu nie wystarczyły Rasputin - Nie 08 Kwi, 2012 Ciekawe czy mu sie udało budzik - Nie 08 Kwi, 2012 A nie mozesz jej jako SAM na szybko zarejestrować?Janusz - Nie 08 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Też sie juz pomału jaram
kurde ja tez się tym jarałem kiedyś grubo jak czytałem relacje z takiego wypadu niestety mam za małe jajca zeby jechać gdzieś czymś co sie może pomylony w każdej chwili, bo mam dwie lewe rece i nie naprawiłbym sobie tego a druga sprawa ze ta impreza wcale tanio nie wychodzi no ale moze kiedys zakupie sobie jakas łade 2107 albo cos takiego, namówię kumpla który umie cos tam naprawić i polecimy w balet
a tymczasem przeglądając szroty na forum trafiłem na cos takiego http://otomoto.pl/zuk-inny-C23503117.html miszcz opcja budzik - Nie 08 Kwi, 2012 Żuk kozak ale wolałbym Tarpana Bart - Nie 08 Kwi, 2012
Janusz napisał/a:
kurde ja tez się tym jarałem kiedyś grubo jak czytałem relacje z takiego wypadu niestety mam za małe jajca zeby jechać gdzieś czymś co sie może pomylony w każdej chwili, bo mam dwie lewe rece i nie naprawiłbym sobie tego
+1 Rasputin - Nie 08 Kwi, 2012
Janusz napisał/a:
a druga sprawa ze ta impreza wcale tanio nie wychodzi
Nie więcej niz dwa tygodnie w obsranym Egipcie. Ja jadę z dwoma kumplami którzy przy furach to może potrafia dolać płyn do spryskiwaczy i zatankować. Ale maluch prosty pojazd więc mam go opanowane w mały palcu....prawie Zresztą wybieram się najlepszym ze wszystkich które mam więc nie porównywałbym tego do złombolu