To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - KUPIĘ przyczepkę NIEWIADÓW N250C

Rasputin - Pią 09 Mar, 2012

:lol2: :lol2: :lol2:
Raczej nie. Chociaż jak oglądam polskie filmy z tamtych lat i widzę same maluchy, polonezy, kredensy, syreny, nysy, żuki itp to łapie lekką podjarę :]

Franek - Pią 09 Mar, 2012

+1 jak chuj
Marzy mi się borewicz :D

siema - Pią 09 Mar, 2012

Ja chcę 125P! :D
jozekrj - Sob 10 Mar, 2012

mi 126p ale nie mam odpowiedniego budżetu (20-30k) i garażu :<
budzik - Nie 08 Kwi, 2012

http://tablica.pl/oferta/...P.html#1b42dba5
Rasputin - Nie 08 Kwi, 2012

Karwa cena ok ale bez dokumentów :/ Po Polsce to może bym sie odważył taką karnąć ale za wąski w uszach jestem by polecieć w trip po Europie z dyszlem bez kwitów :]
Więc nadal szukam a deadline coraz bliżej :faja:

Janusz - Nie 08 Kwi, 2012

Rasputin napisał/a:
by polecieć w trip po Europie z dyszlem bez kwitów

złom bol ?? mistrz opcja kurka :D

Też sie juz pomału jaram :faja: Prawie wszystko mamy dopiete na ostatni guzik..prócz przyczepy(ewentualnie mamy plan awaryjny). Lecimy malarem do Włoch gdzie balujemy i kończymy w Monako pod najbardziej bananowym hotelem :rotfl:
W najbliższym czasie założe odpowiednik temat gdzię opisze co i jak i gdzie będę na bieżąco aktualizował etapy tripu :]

Koto - Nie 08 Kwi, 2012

Parę lat temu ojciec sprzedał taką, gościowi który chciał Europę maluchem zjechac.

PS. Jeszcze nie dał komentarza na allegro, może przyczepka i druga fura z częściami mu nie wystarczyły :rotfl:

Ciekawe czy mu sie udało ;D

A nie mozesz jej jako SAM na szybko zarejestrować?
Janusz - Nie 08 Kwi, 2012

Rasputin napisał/a:
Też sie juz pomału jaram :faja:

kurde ja tez się tym jarałem kiedyś grubo jak czytałem relacje z takiego wypadu :D niestety mam za małe jajca zeby jechać gdzieś czymś co sie może pomylony w każdej chwili, bo mam dwie lewe rece i nie naprawiłbym sobie tego ;/ a druga sprawa ze ta impreza wcale tanio nie wychodzi ;/ no ale moze kiedys zakupie sobie jakas łade 2107 albo cos takiego, namówię kumpla który umie cos tam naprawić i polecimy w balet :D ;D

a tymczasem przeglądając szroty na forum trafiłem na cos takiego http://otomoto.pl/zuk-inny-C23503117.html miszcz opcja :jupi:

Żuk kozak ale wolałbym Tarpana :faja:
Bart - Nie 08 Kwi, 2012

Janusz napisał/a:
kurde ja tez się tym jarałem kiedyś grubo jak czytałem relacje z takiego wypadu :D niestety mam za małe jajca zeby jechać gdzieś czymś co sie może pomylony w każdej chwili, bo mam dwie lewe rece i nie naprawiłbym sobie tego ;/

+1 :]

Janusz napisał/a:
a druga sprawa ze ta impreza wcale tanio nie wychodzi ;/

Nie więcej niz dwa tygodnie w obsranym Egipcie. Ja jadę z dwoma kumplami którzy przy furach to może potrafia dolać płyn do spryskiwaczy i zatankować. Ale maluch prosty pojazd więc mam go opanowane w mały palcu....prawie :faja: Zresztą wybieram się najlepszym ze wszystkich które mam więc nie porównywałbym tego do złombolu :>