To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - kolektor wydechowy focus 1.8, 2.0

BNU - Wto 21 Lut, 2012

no fakt kolanko kosztuje 4pln tylko szkoda że trojnikami nie zrobie bo kosztuja 40pln :]
Barejka - Wto 21 Lut, 2012

Ale to żaden wydatek turbujac silnik. Aż boję się pomyśleć skąd weźmiesz flansze :)
BNU - Wto 21 Lut, 2012

płaskownik z odzysku grubości 5-7mm :faja:

a czym wytniesz?
rasta - Wto 21 Lut, 2012

Zapowiada się gruby projekt :lol2:
BNU - Wto 21 Lut, 2012

Barejka napisał/a:
a czym wytniesz?

wiertareczka stacjonarna 2.5kW z wiertłem 42mm???

BNU, powodzenia ;) wywierc 10 dziur fi 10mm to zwatpisz ;)
rasta - Wto 21 Lut, 2012

Szybciej sobe skręci ramię albo nadgarstek :lol2:
BNU - Wto 21 Lut, 2012

rasta napisał/a:
Szybciej sobe skręci ramię albo nadgarstek

eeeeee??? a czy słyszeliście o czymś takim jak mocowanie śrubami do stołu?

BNU, posluchaj rad tych co robili podobne rzeczy, spalisz 10 wiertel i nie wiem czy zrobisz chociaz jeden otwor juz nie chce nawet mowic ile bedziesz to napyerdalal pilnikiem zeby bylo to okragle
BNU - Wto 21 Lut, 2012

słyszałeś o chłodzeniu chłodziwem albo chociaż zasranym denaturatem? Proszę nie rób ze mnie ułomnego na siłę, mam w domu inż mechanika z doświadczeniem praktycznym przy skrawaniu ponad 30lat. Wszystko robię pod jego okiem..
Miniac - Wto 21 Lut, 2012

taka flansze spod waterjet'a mam za 50pln z materiałem. Za zaoszczędzone pieniądze kup '30letniemu' inżynierowi piwko i niech opowie w zaoszczędzonym wspólnie czasie jakąś historyjkę z PRLu :]
rasta - Śro 22 Lut, 2012

BNU - Śro 22 Lut, 2012

rasta, Klakier?? to Ty?
rasta - Śro 22 Lut, 2012

Cytat:
Klakier (w oryginale Azrael) – postać fikcyjna z komiksu oraz animowanego serialu pt. Smerfy.
Klakier jest rudym kotem czarownika Gargamela. Przedstawiany jako postać niezdarna i potrafiąca popsuć tym plany swojego pana. Krytycznym okiem spogląda na jego poczynania i próbuje wybić mu z głowy niebezpieczne pomysły. Z reguły jest wobec Gargamela lojalny, jednak epizodycznie zwraca się przeciwko niemu (np. w odcinku pt. Rozum Klakiera). Czasem pomrukuje ludzkim głosem. Jego oryginalne imię (Azrael) jest zaczerpnięte z tradycji islamskiej, gdzie jest imieniem anioła śmierci.

He? o_O