echnologiczne na wysokosci znaczka "////" ale rozmieszczone na bokach maski, i tam wierć dziury na halogeny.
CHRZANEK, masz może gdzieś foto z tak założonymi halogenami ?qbus - Wto 21 Lut, 2012 Chrzanek a to prawda ze w rajdowych cc/sc wylaczalo sie elektrownie na podjazdach pod górę? CHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012
no name napisał/a:
CHRZANEK, masz może gdzieś foto z tak założonymi halogenami ?
serczuje w necie zara coś wkleje
qbus napisał/a:
Chrzanek a to prawda ze w rajdowych cc/sc wylaczalo sie elektrownie na podjazdach pod górę?
??
Jedyny rajd w CC z elektrownią jaki jechałem (jako prawy oczywiście) to Cieszynka 2001 i tam nikomu nie przyszło by do głowy wyłączyć elektronie nawet na minutę
A tak serio to 4 zarówki H3 zabieraja około 220watów czyli 0,22kilowata = 0,3KM.
Czy warto ryzykować dla 1/3 konia ?CHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012 No nie ma nic w necie - aktualnie (przykro mi )zawodnik - Wto 21 Lut, 2012 ostatnio na hodze i allegro byla taka skorupa zilona z halcami za 350zl
tez mamtaka w Pugu i sie sprawdza
a ta do cc trofeociezko dostac i jest droga kiedys widzialem na hodze za tysiaka
jak bys chcial sama skorupe daj znac kolega chyba ma jeszcse do sprzedania nowano name - Wto 21 Lut, 2012
CHRZANEK napisał/a:
serczuje w necie
Myślałem że masz foty swojego cieniasa z takimi halogenami.
zawodnik napisał/a:
jak bys chcial sama skorupe daj znac kolega chyba ma jeszcse do sprzedania nowa
Spytaj jak możesz bo wolałbym ściągane chociaż różnica w cenie
podpowiada co innego no name - Wto 21 Lut, 2012 Jeszcze jedno pytanko z innej beczki.
Obniżyłem fotele w cc i trzaskam łokciem o rączkę do zamykania drzwi,
jest to upierdliwe i blokuje mi ruchy rąk przy szybszym kręceniu.
Gdzie dostać taką taśmę która jest stosowana w rajdówkach do zamykania,
są jakieś gotowce, jak to się karwa nazywa ?
zawodnik - Wto 21 Lut, 2012
no name napisał/a:
jak to się karwa nazywa ?
pas transportowy lub w mniejszym wydaniu tasiemka pleciona w pasmanteriiCHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012
no name napisał/a:
Myślałem że masz foty swojego cieniasa z takimi halogenami.
Imadższak mi nie śmiga - coś sie qrwa zyebauoJanusz - Wto 21 Lut, 2012 to zahostuj na http://imgur.com/qbica - Śro 22 Lut, 2012
no name napisał/a:
Jeszcze jedno pytanko z innej beczki.
Obniżyłem fotele w cc i trzaskam łokciem o rączkę do zamykania drzwi,
jest to upierdliwe i blokuje mi ruchy rąk przy szybszym kręceniu.
Gdzie dostać taką taśmę która jest stosowana w rajdówkach do zamykania,
są jakieś gotowce, jak to się karwa nazywa ?
ja mam ze smyczy na klucze no name - Śro 22 Lut, 2012 już ogarłem faldzip - Śro 22 Lut, 2012 a ja z kawalka pasa bezpieczenstwa chyba Janusz - Śro 22 Lut, 2012 a ja z tasiemki która była spięta nowa pompa wspomagania do xc90 czy jakoś tak