Widziałem. Z kosztami przesyłki wychodzi ponad 850 zł. Dużo.
Shymek napisał/a:
albo spróbuj tu może jeszcze ma:
Sprzedam nową kierownicę Sabelt Renault Sport.
cena: 620zl
telefon: 604-275-968
imię i nazwisko:
adres: Kielce
województwo: świętokrzyskie
e-mail: f1driver@interia.pl
To ta oferta z forum KRC. Pisałem do gościa. Zbudował rajdówkę i kierownica nie jest już na sprzedaż.Yarko - Czw 23 Lut, 2012 Mariusz, szukaj w ogłoszeniach na cliosport.netShymek - Czw 23 Lut, 2012 Będę miał jeszcze info od Zadira albo sam tu napisze za ile może taką kierę ogarnać. Podobno nie ma ona klaksonu wiec w normalnym aucie jeżdżącym po ulicy to chyba odpada?Janusz - Czw 23 Lut, 2012
Shymek napisał/a:
Będę miał jeszcze info od Zadira albo sam tu napisze za ile może taką kierę ogarnać. Podobno nie ma ona klaksonu wiec w normalnym aucie jeżdżącym po ulicy to chyba odpada
nie w clio, bo przycisk klaksonu jest w nim tez na manetce od kierunkowskazów siema - Czw 23 Lut, 2012
Yarko napisał/a:
Mariusz, szukaj w ogłoszeniach na cliosport.net
Niestety nie mam tam dostępu. Visible to ClioSport Club Members only.
Shymek, zatem czekam na jakieś info. Dzięki za zainteresowanie.rasta - Czw 23 Lut, 2012 Ale sę spiąłeś, uważaj bo żyłka pierdząca ci pęknie Yarko - Czw 23 Lut, 2012
siema napisał/a:
Ale sę spiąłeś, uważaj bo żyłka pierdząca ci pęknie
Spinki na forum chyba nie widziałeś
Ja Ci po prostu co nieco wytłumaczyłem, bo widziałem że zbłądziłeś. Obiecałem także nie śmiać się już z Interstejtów, zatem odpuść mi już proszę.
EOT.
Yarko napisał/a:
siema napisał/a:
musisz wykupić subskrypcję
Wiem Na cliosport.net jednak wiele nie siedzę, a dać 75 zł tylko po to, by móc przeglądać ogłoszenia... Gdyby to było jeszcze HH.org! To co innego Jeszcze pomyślę, ale może faktycznie się skuszę jak w innych źródłach nic się nie znajdzie.Stacho - Czw 23 Lut, 2012 Pogadam z ziomeczkiem bo ma taką samą kiere jak na fotce którą wrzuciłeś może będzie chciał sprzedaćsiema - Czw 23 Lut, 2012 Będę wdzięczny Stacho Rasputin - Czw 23 Lut, 2012 Mam taką kierę zamontowana w maluchu i nawet zastanawiałem się czy by jej nie sprzedać bo trochę psuje mi design ale za to..
siema napisał/a:
kurcze o przyczepkę Niewiadów można pytać, a o kierownicę nie?!
..to niech zgnije razem z maluchem w którym jest siema - Czw 23 Lut, 2012 PW Shymek - Czw 23 Lut, 2012 Tak wogóle to ta kiera w Renault kosztuje 153 euro... i to bez żadnych rabatów