To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Rozpoznanie rynku

Shymek - Czw 23 Lut, 2012

RM 2 RS

ZA:
- świetnie się prowadzi
- zazwyczaj wyposażenie na full (xenony, klima auto, pełna elektryka itp)
- rozwojowe (przyrosty KM i Nm w turbo łatwiej i taniej osiagnąć niż w N/A)
- świetne hamulce
- jak na turbo można jeździc oszczędnie (na spokojnie poniżej 10l w mieście)
- można jeździć na PB95

PRZECIW:
- większość na rynku PL to ulepy - trzeba bardzo dokałdnie sprawdzić historię itp
- padające zwrotnice (koszt nowej około 700 zł z rabatem :) bez około 1000 )
- tylne tarcze razem z łożyskami (taki fuck up a do tego do dostania raczej tylko w ASO bez rabatu 530 zł)
- padające wtryski (jak się złej jakości paliwo leje)
- mało bezpośredni układ kierowniczy

i to by było na tyle

Bart - Czw 23 Lut, 2012

Ja z takim budżetem szukałbym mimo wszystko czegoś innego niż hothatch, mając 50k można mieć konkretniejszy samochód.
MoRToN - Czw 23 Lut, 2012

Cytat:
kompletnie to nie skręca! ale ie tak jak honda z eniby nie skręca, tylko naprawdę nie skręca, nadaje się tylko na autostrade i ewentualnie szybkie łuki.

No nie wiem widziałem chyba Steca kiedyś na lublinie S4 to jak najbardziej dawało rade :]

M - Czw 23 Lut, 2012

Realnie Golf V :)
MoRToN - Czw 23 Lut, 2012

rajt
was79 - Czw 23 Lut, 2012

Bart napisał/a:
Ja z takim budżetem szukałbym mimo wszystko czegoś innego niż hothatch, mając 50k można mieć konkretniejszy samochód.

a tam ;D

Maciusiowy - Czw 23 Lut, 2012

Bart napisał/a:

masz coś konkretnego na myśli? :>
jakiś coldhatch?

anjas - Czw 23 Lut, 2012

za taką kasę można kupić fajnego dostawczaka. Tez bym się w hatcha nie pakował ;D
martin.h - Czw 23 Lut, 2012

Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba :]
Bart - Czw 23 Lut, 2012

Martin, samochód się kupuje po to, żeby mu robić zdjęcia i się lansować w internecie - opinia innych jest ważniejsza niż własne upodobania :]
Maciusiowy - Czw 23 Lut, 2012

martin.h napisał/a:
Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba

rada: dodaj do ignorowanych
ja tam lubię takie tematy :jupi:

Shymek - Czw 23 Lut, 2012

A dlaczego w ankiecie nie ma FOCUSA?
Ani Yarisa TS :devil:

anjas - Czw 23 Lut, 2012

Shymek napisał/a:
Ani Yarisa TS

bo wynik byłby oczywisty?

Bart - Czw 23 Lut, 2012

Maciusiowy napisał/a:
Bart napisał/a:

masz coś konkretnego na myśli? :>
jakiś coldhatch?

parę fur mi do głowy przychodzi, niestety nie dysponuję takim budżetem, więc zostaję przy doładowanej lancii ;D

anjas napisał/a:
za taką kasę można kupić fajnego dostawczaka. Tez bym się w hatcha nie pakował ;D

a to też fakt :faja:

Anonymous - Czw 23 Lut, 2012

http://moto.allegro.pl/bm...2116199534.html

a to wgm. najlepsza opcja do 50k

http://otomoto.pl/bmw-130-C22877759.html