ZA:
- świetnie się prowadzi
- zazwyczaj wyposażenie na full (xenony, klima auto, pełna elektryka itp)
- rozwojowe (przyrosty KM i Nm w turbo łatwiej i taniej osiagnąć niż w N/A)
- świetne hamulce
- jak na turbo można jeździc oszczędnie (na spokojnie poniżej 10l w mieście)
- można jeździć na PB95
PRZECIW:
- większość na rynku PL to ulepy - trzeba bardzo dokałdnie sprawdzić historię itp
- padające zwrotnice (koszt nowej około 700 zł z rabatem bez około 1000 )
- tylne tarcze razem z łożyskami (taki fuck up a do tego do dostania raczej tylko w ASO bez rabatu 530 zł)
- padające wtryski (jak się złej jakości paliwo leje)
- mało bezpośredni układ kierowniczy
i to by było na tyleBart - Czw 23 Lut, 2012 Ja z takim budżetem szukałbym mimo wszystko czegoś innego niż hothatch, mając 50k można mieć konkretniejszy samochód.MoRToN - Czw 23 Lut, 2012
Cytat:
kompletnie to nie skręca! ale ie tak jak honda z eniby nie skręca, tylko naprawdę nie skręca, nadaje się tylko na autostrade i ewentualnie szybkie łuki.
No nie wiem widziałem chyba Steca kiedyś na lublinie S4 to jak najbardziej dawało rade M - Czw 23 Lut, 2012 Realnie Golf V MoRToN - Czw 23 Lut, 2012 rajtwas79 - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
Ja z takim budżetem szukałbym mimo wszystko czegoś innego niż hothatch, mając 50k można mieć konkretniejszy samochód.
a tam Maciusiowy - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
Ja z takim budżetem szukałbym mimo wszystko czegoś innego niż hothatch, mając 50k można mieć konkretniejszy samochód.
masz coś konkretnego na myśli?
jakiś coldhatch?anjas - Czw 23 Lut, 2012 za taką kasę można kupić fajnego dostawczaka. Tez bym się w hatcha nie pakował martin.h - Czw 23 Lut, 2012 Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba Bart - Czw 23 Lut, 2012 Martin, samochód się kupuje po to, żeby mu robić zdjęcia i się lansować w internecie - opinia innych jest ważniejsza niż własne upodobania Maciusiowy - Czw 23 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba
rada: dodaj do ignorowanych
ja tam lubię takie tematy Shymek - Czw 23 Lut, 2012 A dlaczego w ankiecie nie ma FOCUSA?
Ani Yarisa TS anjas - Czw 23 Lut, 2012
Shymek napisał/a:
Ani Yarisa TS
bo wynik byłby oczywisty?Bart - Czw 23 Lut, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Bart napisał/a:
masz coś konkretnego na myśli?
jakiś coldhatch?
parę fur mi do głowy przychodzi, niestety nie dysponuję takim budżetem, więc zostaję przy doładowanej lancii
anjas napisał/a:
za taką kasę można kupić fajnego dostawczaka. Tez bym się w hatcha nie pakował