dokładnie to zalecane napięcie od 13,8 do 14,4 V a
Cytat:
za wysokie napięcie ładowania (pow. 14,4V) w samochodzie skutkuje rozsypywaniem się płyt
hehe, miałem to u siebie. Płyty rozsypały mi się po całej podłodze, część się porysowała, ale odtwarzają się normalnie.kaziu1985pn - Wto 06 Mar, 2012 Bart, mi tylko pen pętał się gdzieś pod fotelem anjas - Wto 06 Mar, 2012
koma600 napisał/a:
jedz do kunca
M napisał/a:
Gdzie co jak?
no w Raszynie, do kuńca i w lewo. Tam przyjmuje najlepszy spec od BMW.Michał - Wto 06 Mar, 2012 andrzej
koma600 - Śro 07 Mar, 2012 Auto Classic Service
Adam Kunc
19 Kwietnia 63, Raszyn - Rybie
+48 603 975 574Bart - Śro 07 Mar, 2012
koma600 napisał/a:
Raszyn - Rybie
Bytom - Komie600 koma600 - Śro 07 Mar, 2012 pcs - Śro 07 Mar, 2012 najlepszego elektryka, choc z mentalnoscia z PRL masz na zoliborzu na przasnyskiejM - Śro 07 Mar, 2012 polecam bre assistance - poziom obslugi amerykanski a place za to jakies ultra smieszne pieniadze
Wlasnie sie zesralo bmw Drugi raz na lawecie juz bedzie jechac Kuner - Śro 07 Mar, 2012 M, jak coś zapraszam do siebie. Jak pacze to ostatnio chyba mamy specjalizację BMW i MINI bo tyle tego zaczęło przyjeżdżać Kamill - Śro 07 Mar, 2012
M napisał/a:
polecam bre assistance - poziom obslugi amerykanski a place za to jakies ultra smieszne pieniadze
Wlasnie sie zesralo bmw Drugi raz na lawecie juz bedzie jechac
Napisz ile placisz i czy masz jescze jakies uslugi u nich i dlatego masz taniej, chetnie bym wykupilł i jezdzil na pojezdzawki bez duszy na ramieniu.M - Śro 07 Mar, 2012
Kamill napisał/a:
M napisał/a:
polecam bre assistance - poziom obslugi amerykanski a place za to jakies ultra smieszne pieniadze
Wlasnie sie zesralo bmw Drugi raz na lawecie juz bedzie jechac
Napisz ile placisz i czy masz jescze jakies uslugi u nich i dlatego masz taniej, chetnie bym wykupilł i jezdzil na pojezdzawki bez duszy na ramieniu.
Mam tylko konto tam. mam opcje za 12zl mies. na cala europe ale na pl to chyba polowa tego Place razem w oc ktore jest tez smiesznie tanie.Kamill - Śro 07 Mar, 2012 Wykupiłem, 6zl/msc ale dopiero od 1 kwietnia, ale za to na osobe nie na auto wiec moge upalac dowolna fure, a moze nawet wystaczy ze bede jej pasażerem.M - Śro 07 Mar, 2012
Kamill napisał/a:
Wykupiłem, 6zl/msc ale dopiero od 1 kwietnia, ale za to na osobe nie na auto wiec moge upalac dowolna fure, a moze nawet wystaczy ze bede jej pasażerem.
zacnieJanusz - Śro 07 Mar, 2012 a jak to jest, holują dokąd chce czy do najbliższego zakładu ??