M - Czw 15 Mar, 2012 Ja bym zrobił 1/4mili 15.00-15.30 - to by była nasza przerwa na grilla wtedyno name - Czw 15 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
chyba musze wyciagnac cordobe z gazu
michool_vt - Czw 15 Mar, 2012 no name, bluźnisz! saxorulez - Czw 15 Mar, 2012 byłem tam jakieś 100 lat temu, mam nawet kilka fotek Saxo. W sumie w wolnossącym nie było przeciwników, a fajnie można było podrażnić ludzi od turbo 106 - Czw 15 Mar, 2012
saxorulez napisał/a:
http://forum.hothatch.org...=14&start=11085 saxorulez - Czw 15 Mar, 2012 Sorry,, już sie poprawiłemToldi - Czw 15 Mar, 2012 obawiam sie ze raczej rozklad czasowy nie do ruszenia, ale jak by bylo sporo osob mocno napalonych na kręcenie kierownica to moze bysmy sprobowali cos wydłużyc czasowo no name - Czw 15 Mar, 2012 Toldi, ale to nie ma opcji by to czasowo połaczyć ?
Jeżeli odcinki nie wchodzą na siebie to powinno się dać
to ogarnąć a i chetnych było by więcej co się przekłada na kaskę Kamill - Czw 15 Mar, 2012
no name napisał/a:
Toldi, ale to nie ma opcji by to czasowo połaczyć ?
to ogarnąć a i chetnych było by więcej co się przekłada na kaskę
Na pewno sie da, w jednym kącie tradycyjnie sr odgrodzi sie taśma zabezpieczającą od reszty, na pasie bedzie 1/4, a w drugim końcu można zrobić próbę kp - Czw 15 Mar, 2012
Kamill napisał/a:
no name napisał/a:
Toldi, ale to nie ma opcji by to czasowo połaczyć ?
to ogarnąć a i chetnych było by więcej co się przekłada na kaskę
Na pewno sie da, w jednym kącie tradycyjnie sr odgrodzi sie taśma zabezpieczającą od reszty, na pasie bedzie 1/4, a w drugim końcu można zrobić próbę
+1
wyłożone i proste jak drut
Bonczek - Czw 15 Mar, 2012 Będzie 1 przejazd zapoznawczy, 2 liczone. Próba "2 bieg, dookoła słupków" na płycie, ok. 1,5min przejazd M - Pią 16 Mar, 2012 Myslalen ze 1/4mili wystepuie juz tylko w grach na smartfonywas79 - Pią 16 Mar, 2012 aa tam, panowie z żelowymi pelerynkami sie jarają Bonczek - Pią 16 Mar, 2012 1/4 cały czas u nas istnieje i ma się dobrze Toldi - Pią 16 Mar, 2012 postaram sie podzialac cos i zobaczymy co z tego wyjdzie. dam znac