was79 - Nie 25 Mar, 2012 Gaydek, fajna miejscowość kruszyny-rumunki Ryba - Nie 25 Mar, 2012 Polecam trase Krakow - Kasina wielka przez dobczyce, asfalt półroczny, kilka serpentynek ogolnie na prawdę okejka.
106 - Nie 25 Mar, 2012 janusz chodzilo mi o kulowosc trasy
mam chyba jeszcze notatki z kocierzy... mi sie podoba... ciasno raczej
nie ma miejsca na ratowania ale i nad torem mozna popracowac i pod
opis tez jest ok kierowniczka z darkiem polonskim tez tam jezdzila.
za to salmopol tez nie urzekl..... wrocilem z tamtad kiedys laweta
edit
tez dawno tam nie bylem...ale jezdzilismy zdecydowanie za hotel.
od hotelu w dol jest spadanie. mielismy to opisane w obie strony.Gaydek - Nie 25 Mar, 2012
M napisał/a:
U nas niema takich miejsc niestety
Jak to nie ma, są, są np. Marszałkowska -> Waryńskiego ("U Szwejka")?Janusz - Nie 25 Mar, 2012
106 napisał/a:
mam chyba jeszcze notatki z kocierzy... mi sie podoba... ciasno raczej
nie ma miejsca na ratowania ale i nad torem mozna popracowac i pod
opis tez jest ok kierowniczka z darkiem polonskim tez tam jezdzila.
hmm.. skoro tak mówisz bede musiał sie tam wybrac jakoś w nocy moze dlatego ze bylem w weekend i był ruch non stop mi sie nie podobało
zdecydowanie wole upalać po jakich drogach 3 kategori (nie chodzi mi o jakośc asfaltu )B-Rey - Nie 25 Mar, 2012
Cytat:
jak nie ma? a cargo?
Nie wiem dlaczego, ale jak słyszę cargo to mi się przypomina ten film. Koto - Nie 25 Mar, 2012 Wisła-Istebna alternatywa do tej podanej przez Wasa
Bardziej wąsko i kręto, Januszowi by się spodobała
http://mapa.targeo.pl/Map...35a30e2d48c42f2
Kółko Cisownica-Leszna-Cisownica
Wszystkie możliwe opcje na drodze, wąsko, szeroko, w górę, w dół, szybko, wolno i ładne widoki w najwyższym punkcie.
http://mapa.targeo.pl/Map...ea3d6b4f2961374
Rożnów-Gródek Nad Dunajcem-Nowy Sącz
Bardzo ładna malownicza droga nad jeziorem, ruch trochę duży żeby szybko pojechac ale jak się trafi wolna droga to jest wesoło.
http://maps.google.pl/map...sp=1&sz=15&z=12GeKo - Nie 25 Mar, 2012 Ja dodam jeszcze Równicę i Żar, tyle że na Żar nie wolno wjeżdżać, chyba że się wie do kogo się jedzie
Kubalonka MISTRZ, a Salmopol robi robotę od Białego krzyża w dół do Wisły po śniegu.Bart - Śro 28 Mar, 2012 Temat postu: Re: Gdzie przewietrzyć 2 albo 4 kółka?
was79 napisał/a:
5. Z drogi 94 w kierunku Ogrodzienca
jeżdżę w tamte okolice dość często, zawsze tę samą, nudną już drogą, muszę sprawdzić trasę na Ogrodzieniec mi - Śro 04 Kwi, 2012 ja gdzieś jechałem całkiem fajną trasą z Dżonem ostatnio, ale nie wiem zbytni gdzie to było.Greg - Śro 04 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
Kocierz jest czynna, bo jak ostatnio byłem w tym hotelu (listopad?) to droga była przymknięta za nim i pały łapały na zakazie wjazdu
Kocierz jest mega. Byłem tam, wprawdzie ze 2 lata temu i jarałem się jak dziecko.Młody Papież - Śro 04 Kwi, 2012 Temat postu: Re: Gdzie przewietrzyć 2 albo 4 kółka?
mi napisał/a:
ja gdzieś jechałem całkiem fajną trasą z Dżonem ostatnio, ale nie wiem zbytni gdzie to było.
jeżdżę w tamte okolice dość często, zawsze tę samą, nudną już drogą, muszę sprawdzić trasę na Ogrodzieniec
poniedziałek, godz 24, prawie pusto, ciasne winkle i dwa rwd na pełnej ku.r.wie! lov'n it!mi - Śro 04 Kwi, 2012
Młody Papież napisał/a:
To była ta trasa Michasiu
Aaaaaaaaaa, więc to tak. W każdym razie - kozak! Polecam!Maciusiowy - Czw 05 Kwi, 2012 jeżeli mowa o fajnym kawałku asfaltu, polecam A4 Katowice - Zgorzelec...jazdy na pół dnia Jacek - Czw 05 Kwi, 2012