Michał - Pią 18 Sie, 2006 to nie sruba wykręciłem ja i teraz nawet jak jade prosto to mi tyka Peter - Pią 18 Sie, 2006 to jak tykanie zamieni sie za jakis czas w piszczenie to szykuj kaske na lozyska Michał - Pią 18 Sie, 2006 ile łożyska ??anjas - Pią 18 Sie, 2006 a moim zdaniem to przegub.
Miałem tak kiedyś w mazdzie 323F. Na początku stukało przy skręconych kołach, później zaczęło też przy sprostowanych. Na szczęście wystarczyło wymienić manżetę (czy jakoś tak, w każdym razie jakiś gumowy element) i było OK. Naprawa nie była zbyt kosztowna.Michał - Pią 18 Sie, 2006 mam tak jak anjas napisał. Nawet na prostych kołach juz mi tryka Anonymous - Pią 18 Sie, 2006 Ja też tak miałem w 106tce. Na prostych kołach "tykało" ciszej na lewych zakrętach głoścniej. U mnie to było łożysko w prawym przodzie. Ciężko jest wystawić "eksprtyzę" na 100% ale po Twoich spostrzeżeniach dalej utrzymuję że to na 99% łożysko.Michał - Pią 18 Sie, 2006 drogie łożysko ??Niemy - Pią 18 Sie, 2006 hmm nie chce szacowac ile kosztuje lozysko ale jak bedziesz wymienial to pasowaloby wymienic dwa na raz