http://allegro.pl/discove...2401878077.htmlnox - Pią 15 Cze, 2012 najgorsze to że to auto finalnie kosztowało brata jakieś 47 Franek - Pią 15 Cze, 2012 Niestety, jak chcesz szybko sprzedać, to musisz dac cene srednia z tego rocznika lub nawet ponizej sredniej.
Ja przy pumie dalem 20% mniejsza cene i poszlo w 2-3 dni.
Puma podobnie.
Przynajmniej wychodzi migiem, kasa wplywa i nie ma problemu.was79 - Pią 15 Cze, 2012 Noxiu, dobre to ogłoszenie na SR wrzuciłeś:
Cytat:
serwisowany w specjalistycznych serwisach po pełnym serwisie olejowym
Bonczek - Pią 15 Cze, 2012 Pokornieje człowiek jak ma sprzedać samochód o który dbał nox - Pią 15 Cze, 2012 krew człowieka zalewa ... ale cóż Młody Papież - Sob 16 Cze, 2012 fajnie sie samochody kupuje...[...] Anonymous - Sob 16 Cze, 2012 a Ty juz opróżniłeś park maszynowy??Młody Papież - Sob 16 Cze, 2012 [...] gorzej się sprzedaje
___
troche się plany przesunęłyAnonymous - Sob 16 Cze, 2012 a z tej Normandi juz wróciłeś??Bonczek - Sob 16 Cze, 2012 U nas sprzedaż aut używanych indywidualnym klientom to jest jakiś dramat Kamill - Sob 16 Cze, 2012 Pewnie odstrasza ludzi ta wersja 2os. Może warto przerobić na 5os jeżeli dalej nie będzie chciał sie sprzedać.kamil - Sob 16 Cze, 2012 dokładnie to chciałem napisać. +1
Nox, piszesz, że koszt przerobienia na 5 os. to 1500 pln. Nie lepiej zrobić samemu. Myślę, że tym sposobem podwoi lub potroi się liczba zainteresowanych.
Ten model jest poszukiwanym kaskiem dla offrodowców i innych maniaków terenówek. Jeżeli faktycznie stan jest oki. To po przerobieniu na 5 os. nie powinno być problemu ze sprzedażą. Ludzie po prostu boja się wchodzi w jakieś przeróbki, rejestracje i tak dalej.
Jeździłem tym modelem z takim silnikiem, skrzynią i na prawdę to super fura w teren. Ale i do 120 kmh przyjemnie się jeździ po szosie. Wygodna, pakowna. Naprawdę fajny samochódnox - Pią 17 Sie, 2012 Kolejna obniżka za 25 000 do zabrania . Jak macie kogoś kto szuka tego typu aut , śmiało można polecic cena jest już mega promo , aktualnie z zbliżających się wydatków jedynie olej silnikowy będzie do wymiany .
http://allegro.pl/discove...2566278922.htmlAnonymous - Pią 17 Sie, 2012 Kurka ,fajne auto,cena okazyjna a sprzedac sie nie chce W przyszłym roku bede szukał cos na wyprawówke w dzikie kraje ale to nie moj budzet, ja raczej w merca w124 celuje