jak najbardziej 206 Gti - Nie 15 Kwi, 2012 1000 PLN - nowa cena - ktoś da 1pln wiecej - jego.roj - Nie 15 Kwi, 2012
206 Gti napisał/a:
1000 PLN - nowa cena - ktoś da 1pln wiecej - jego.
206 Gti napisał/a:
Zasady licytujemy od 1PLN.
Powodzenia !
chyba nikt nie napisał, że daje 1000? ostatnio Bart potwierdził 666.
fajną masz aukcję bez ceny minimalnej M - Nie 15 Kwi, 2012 Zaraz się zacznie Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012
M napisał/a:
Zaraz się zacznie
od 0:12 roj - Nie 15 Kwi, 2012
M napisał/a:
Zaraz się zacznie
dla mnie jak zakłada temat i pisze, że od złotówki i że licytacja do jutra a potem przy ofercie 666 3 dni póxniej pisze że teraz cena 1000 to wali w chooy najnormalniej i jakby to było moje forum to mógłby albo sprzedać furę Bartowi za 666 albo nara. na szczęście moje nie jest więc tylko taka luźna uwaga
dziękuję i pozdrawiam M - Nie 15 Kwi, 2012
roj napisał/a:
M napisał/a:
Zaraz się zacznie
dla mnie jak zakłada temat i pisze, że od złotówki i że licytacja do jutra a potem przy ofercie 666 3 dni póxniej pisze że teraz cena 1000 to wali w chooy najnormalniej i jakby to było moje forum to mógłby albo sprzedać furę Bartowi za 666 albo nara. na szczęście moje nie jest więc tylko taka luźna uwaga
dziękuję i pozdrawiam
Roj przeciez to oczywiste ze takie info Adam zamieścił na innych forach i tam ktoś przebił 666.
Tylko się zastanawiam czy nie lepiej było wystawić to na allegro i tyle.
Bo tak to będzie konfuzja. Oczywiście nie oceniam tylko pisze jakbym ja zrobił.roj - Nie 15 Kwi, 2012
M napisał/a:
Roj przeciez to oczywiste ze takie info Adam zamieścił na innych forach i tam ktoś przebił 666.
Tylko się zastanawiam czy nie lepiej było wystawić to na allegro i tyle.
Bo tak to będzie konfuzja. Oczywiście nie oceniam tylko pisze jakbym ja zrobił.
oczywiście, można tak zrobić, wystarczy napisać, że oferty idą też z innych forówfor? (i dać link dla wiarygodności). po drugie miało być "do jutra" a tu po 3 dniach cena 1000 i jedziemy dalej. to już trudniej wytłumaczyć chyba?M - Nie 15 Kwi, 2012 Roj jesteś domyślny chłopak, przecież to oczywiste.
Bądź dżentelmenem i daj sobie z tym spokój roj - Nie 15 Kwi, 2012
M napisał/a:
Roj jesteś domyślny chłopak, przecież to oczywiste.
Bądź dżentelmenem i daj sobie z tym spokój
oczywiście Maćku
ale tępić trzeba zakłamanie i cwaniactwo Bart - Nie 15 Kwi, 2012 trochę żenadą zawiało...
1000 do kiedy obowiązuje?106 - Nie 15 Kwi, 2012 do jutraBart - Nie 15 Kwi, 2012 Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012 Kupił bym go ale strasznie frajerska akcja poza tym Bart wygrałAnonymous - Nie 15 Kwi, 2012 zaciekawił mnie ten temat bo jak mawiał mój śp.Dziadek "słowo droższe od pieniędzy",jak widać prawników to nie dotyczy co jest troche dziwne