Shymek - Wto 17 Kwi, 2012 PieQt Zadzwoń do Kuby z www.carstuff.pl - powołaj sie na mnie to Ci cos tam poszuka w lepsiejszej cenie (nie gwarantuje że do MRS akurat ma ale HELe i Goodridge mieli w ofercie ostatnio)PGmaster - Śro 18 Kwi, 2012 Te goodridge to z UK sciagaja? Ja wlasnie sie zastanawiam nad HELamiShymek - Śro 18 Kwi, 2012 Goodridge i Hele tak samo jak K-tec to produkcja wyspiarska
Z UK są jeszcze Forge, Techno5 czy Streamline (ale to juz nie związane z heblami)PGmaster - Śro 18 Kwi, 2012 No tak. Tylko mi chodzi o to ze HELa mozna kupic u polskiego przedstawiciela (sami skladaja przewod na miejscu) i zastanawiam sie czy jakosc jest podobna jak tych z UK.Shymek - Śro 18 Kwi, 2012 Na upartego mozesz sobie zmówić z HELa czy z Goodridge'a zestaw wszystkich "puzzli" oddzielnie i samemu poskładać
Ja zawsze brałem tylko z UK (bo wychodziło mnie taniej) - nie wiem jak jest w PLGeKo - Śro 18 Kwi, 2012
PGmaster napisał/a:
No tak. Tylko mi chodzi o to ze HELa mozna kupic u polskiego przedstawiciela (sami skladaja przewod na miejscu) i zastanawiam sie czy jakosc jest podobna jak tych z UK.
Myślę że bez różnicy.
Ja na miejscu też mam firmę która robi przewody na podzespołach Hela i brandują swoją nazwą, ale ceny mają sufitowe.PGmaster - Śro 18 Kwi, 2012 Nie wiem jak z Goodridge ale z HELa przewody do mojego golfa okolo 360-380zl wiec bez tragedi. Nie bedziesz czegos jakos na dniach zamawial? To bym sie podlaczyl do zamowienia kaziu1985pn - Śro 18 Kwi, 2012 z hella zestaw do clio przód pasował, tył był o kilka cm za długi.Greg - Śro 18 Kwi, 2012
Porównajcie logo Już w wakacje słyszałem, że będą markować graty swoją marką.
Miałem Goodridge i niestety się złamały przy końcówce od wyginania.PieQt - Śro 18 Kwi, 2012
Shymek napisał/a:
PieQt Zadzwoń do Kuby z www.carstuff.pl - powołaj sie na mnie to Ci cos tam poszuka w lepsiejszej cenie (nie gwarantuje że do MRS akurat ma ale HELe i Goodridge mieli w ofercie ostatnio)
Jak nie maja gotowych, to mnie to nie urządza, bo fure potrzebuje codziennie i nie wysle na wzor przewodowShymek - Śro 18 Kwi, 2012 Dzwoń - oni handlują tylko gotowcami.
Jakby co to ja chętnie dopiszę się do zamówienia z UK - czyli byłby zakup na 3 komplety (a wysyłka patrzyłem koło 60 zł)