To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2012

M - Czw 03 Maj, 2012

Wszystko jest dla ludzi a UEFA musi swoje na tym zarobić bo my będziemy na tym mocno w plecy :)
Policzyłem że jeden pracujący Polak wydał na stadion narodowy około 100PLN (z podatków)

Barejka - Czw 03 Maj, 2012

M, ja nie dalem im ani zlotowki, sami sobie wzieli :wall: ;D
CHRZANEK - Czw 03 Maj, 2012

Ja się ciesze że EURO będzie.

Nie ciesze sie że infrastruktura jest do bani - troche wstyd no ale co zrobić :(

Nie jestem jakimś wielkim kibicem, liga krajowa mi zwisa, ale mundiale, euro i lm oglądam bo lubię.

Do strefy kibica pewnie pójdę. Dlatego że to chyba będzie jedyna okazja w moim zyciu żeby coś takiego przeżyć.

Co do polskich "kibiców" to troche się obawiam, bo trudno to upilnować, ale podobno służby są przygotowane - zobaczymy :)

Już widzę scenkę jak grupa legionistów zaczepia jakichś włochów czy hiszpanów z pytaniem: "za kim jesteś?" , niech tylko padnie odpowiedz "polonia" no i awanti murowane...

no name - Czw 03 Maj, 2012

CHRZANEK, częściowo będzie dobrze bo strefy kibica, obecność w mieście
gdzie jest euro, cała namiastka to na plus. Minus w takich miastach to brak organizacji,
problemy z przemieszczaniem się pozamykane ulice.

Dla mnie drogi też są na plus bo skończyć je muszą i będziemy mieli po czym jeździć.
Stadiony, będziemy do nich dokładać bo nie wierzę że kilkoma koncertami, meczami, imprezami miasto zarobi kase na całoroczne utrzymanie.

Można by tak długo ale dzisiaj mam lenia i mi się nie chcę :D

kamil - Czw 03 Maj, 2012

w Wawie raczej nasi sąsiedzi będa, nie licze na duże spędy kibiców brytoli czy innych hiszpano włochów.
Gdzieś tam słyszałem, ze sporo przyjedzie naszych najeźdźców z 1920 r

Miałem klienta przewodnika i mówił ile to już potwierdzonych
kasowo przyjazdów jest, będzie tego od pyty :/

M - Czw 03 Maj, 2012

Kurica nie ptica :)
Mogą tutaj trafić na dobry prawicowy wpyerdol ;D

kamil - Czw 03 Maj, 2012

ale po co ? Przyjezdżają jako goście, a Polska to gościnny kraj.
Szczerze mówiąc wolałbym uniknąć takich scen u nas.
Nie potrzebna nam kompromitacja.

M - Czw 03 Maj, 2012

Chodzi mi o sytuację gdyby chcieli robić tu oborę oczywiście.

Akurat Rosjanie to dobrzy goście odnośnie kaski
kamil - Czw 03 Maj, 2012

raczej Ci co tu przyjadą to maja kase, a Ci co tam mają kasę to nie powinni urzadzać burd...Będa dużo chlać i dawać napiwki. Może się mylę, ale chyba ta klasa będzie zachowywać się nieco lepiej niż klasa robotnicza z UK, która nawiedzi Kraków
M - Czw 03 Maj, 2012

Być może identycznie.
Mój śp. wuj mawiał że rdzenni Rosjanie to bardzo porządni ludzie.

KarQ - Czw 03 Maj, 2012

Red. Czesio by
M napisał/a:
Muj śp. wój

kamil - Czw 03 Maj, 2012

rdzenni, nierdzenni. Kwestia klasy i wychowania. Myślę, ze większości Rosjan ma w pompie nasze historyczne zaszłości i są tutaj by robić interesy, bawić się i bratać a nie wszczynać nacjonalistyczne hasła o czystości i wielkości ich kraju.
Anonymous - Czw 03 Maj, 2012

Od.je,bact,wo Mode ON :rotfl: