no widzisz, ja jeździłem 2 lata bez problemu... w tym nawet Chorwacje zwiedziłem i nikt nawet się nie zapytał czy tak może być
No taki niefart i tyle,
ty robiles to gdzies w wawie? moze bym uzupelnil te folie z przodu
nie, już kupiłem tak... miałem nawet wizytówkę do tego zakładu, ale okazało się że już zamknęli biznesM - Wto 15 Maj, 2012 pewnie da się coś dobrać PiTT - Wto 15 Maj, 2012
M napisał/a:
pewnie da się coś dobrać
no raczej, tam jest klasyczna ciemna folia o przepustowości 20% albo nawet mniejCartoon - Śro 16 Maj, 2012 Fiestę robiłem u tych http://www.maxglass.pl/kontakt.html i nie mam powodów do narzekania PiTT - Śro 16 Maj, 2012
a ja z pełną stanowczością ich odradzam
okleili mi folią tylne lampy w maździe co wyglądało jak kupa...
ja bym czegoś takiego klientowi nie oddał, ale widocznie ważniejsze kilkadziesiąt zł. niż dobra opinia
moja wina że nie poprosiłem o próbkę na lampie, oni wykonali robotę, ale mega słabo i niestarannieno name - Śro 16 Maj, 2012 PiTT, kropki o których piszesz można próbować wyeliminować.
Te kropki to pozostałości po wodzie / płynie, po dwóch dniach można je
podociskać by wypchać resztki i dokleić foliękoma600 - Śro 16 Maj, 2012 no name, nie skumałeś to szyba ma takie czarne kropeczki i jak folia jest na nie przyklejana to słabo wygląda .no name - Śro 16 Maj, 2012 koma600, skumałem
Właśnie przez te nakrapiane kropeczki zostaje tam powietrze
które robi jasną otoczkękoma600 - Śro 16 Maj, 2012 no jak by się to dało zrobić to by była bajkaPiTT - Śro 16 Maj, 2012 nie mam pomysłu jak mieliby to zrobić, tam jest milion tych kropeczek
dociskają podczas montażu...
do tego każdy zakład pisze otwarcie że zawsze będą, nie ma siły
więc jak ktoś wrzuca na swoją stronę foty bez najmniejszych śladów na tych łączeniach szyby z "kropeczkami" to jest to zwyczajna ściema i pewnie cykają foty fur z fabrycznym piecowym przyciemnieniem MoRToN - Czw 17 Maj, 2012 NO ja jeśli już to bym robił tylko piecowokamil - Czw 17 Maj, 2012 ja piecowo robie pizze . Karwa, nie wiem gdzie wy widzicie jakieś kropki sropki. Weź zrób szyby jak w golfie, albo na lustro jak sąsiedzi za wschodu i będzie git.zefir - Czw 17 Maj, 2012
MoRToN napisał/a:
NO ja jeśli już to bym robił tylko piecowo
plus milion
nigdy więcej folii, tylko piecowo, zajebisty efektPiTT - Czw 17 Maj, 2012 do piecówki trzeba ściągać szyby a tego raczej bym nie chciał... całego auta do pieca nie da się wstawić
walę to, ogarnę może folię, póki co nie śpieszy mi się
orientuje się ktoś czy ew. zerwanie folii z tylnej szyby z ogrzewaniem nie zakończy się zerwaniem nitek?
to że z bocznych zejdzie to wiadomo, tylko żeby nie uszkodzić ogrzewaniaPGmaster - Czw 17 Maj, 2012
PiTT napisał/a:
orientuje się ktoś czy ew. zerwanie folii z tylnej szyby z ogrzewaniem nie zakończy się zerwaniem nitek?
Ostatnio o to pytalem i podobno pryska sie szybe jakims specyfikem i folia schodzi nie uszkadzajac drucikow.