olek - Nie 27 Maj, 2012 M, chcesz miec pewnosc, pojedz do miniaca, bo taka dyskusja do niczego nie prowadzi a licytowac mi sie nie chce. wyplulo 190KM tak jak miala zdrowa seria w tej odmianie VR6, tutaj byl tylko skromny dolot i brak katalizatora.Kuner - Nie 27 Maj, 2012 jakbyście robili jakiś dynoday to i ja się piszę Kenet - Nie 27 Maj, 2012 W ecuperformance można się spokojnie ugadać na 100 zł.Mrozu - Nie 27 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
W ecuperformance można się spokojnie ugadać na 100 zł.
A do tego mają jedną z nowszych w polsce hamowni obciążeniowych która pokazuje realne wyniki. Sprawdzaliśmy u nich około 20 seryjnych aut i wyniki były ok +/- 5KM w stosunków do danych fabrycznych.Kamill - Nie 27 Maj, 2012
Mrozu napisał/a:
Kenet napisał/a:
W ecuperformance można się spokojnie ugadać na 100 zł.
A do tego mają jedną z nowszych w polsce hamowni obciążeniowych która pokazuje realne wyniki. Sprawdzaliśmy u nich około 20 seryjnych aut i wyniki były ok +/- 5KM w stosunków do danych fabrycznych.
Też mialem o nich napisać, hamowałem tam swoje e36, a to o czymś świadczy Rasputin - Nie 27 Maj, 2012 No to może zróbmy dyno day in Warsaw?M - Nie 27 Maj, 2012 Kto zostanie problem managerem? Rasputin - Nie 27 Maj, 2012 MinicaEmerytRs2 - Nie 27 Maj, 2012 do miniaca na dyno day, piszę się 2 autami.Chloru - Nie 27 Maj, 2012 Na Parowcową mam blisko to też się piszę. Byle nie w ciągu najbliższych 3 weekendów bo jadę na urlop. Wierzę jednak, że nie ogarniecie i się uda