mi - Wto 29 Maj, 2012 wszyscy, których widziałeś, mieli tytanowe felgi. Proste.Anonymous - Wto 29 Maj, 2012 kp, przesadzasz,ja tam tne tak raczej bez litości i jeszcze nic nie pogiąłem,a nie,wróc,pogiąłem dach w bumie
W tyg a nie w wek ,bo w wek tor bywa zajęty,jest tam tłok itd
Największy problem wyrazowa to ze to taka troche piaskownica,małe to i wolne, ale może to i dobrze,ja zupełnie jezdzić nie umiem to sobie krzywdy nie zrobie
mi, nie wiem dokładnie,tak gdzies po południu,ja musze najpierw przegląd u Jacka ogarnąć i dowód rej odebrac.Okazuje sie że z chętnych tylko ja mam czym upalać,ale udostępnie reszcie pugami - Wto 29 Maj, 2012 ale co - bardziej 13. czy 17.?Anonymous - Wto 29 Maj, 2012 napewno o 17 jeszcze będziem,zdzwonim sie jutromi - Wto 29 Maj, 2012 gitkp - Wto 29 Maj, 2012
mi napisał/a:
wszyscy, których widziałeś, mieli tytanowe felgi. Proste.
rabarbar napisał/a:
kp, przesadzasz,ja tam tne tak raczej bez litości i jeszcze nic nie pogiąłem,a nie,wróc,pogiąłem dach w bumie
W tyg a nie w wek ,bo w wek tor bywa zajęty,jest tam tłok itd
Największy problem wyrazowa to ze to taka troche piaskownica,małe to i wolne, ale może to i dobrze,ja zupełnie jezdzić nie umiem to sobie krzywdy nie zrobie
Ja tylko opisuje wlasne doświadczenia.
Poprzednim samochodem zrobilem tam naprawde sporo km i sie pokrzywily tylko troche, wiec nie przesadzam:)
moze felgi w moim sporcie juz byly kiedys prostowane i teraz są troche maślane
Szkoda, że nie przekładacie na weekend. Miłego!michool_vt - Śro 30 Maj, 2012 kp, mientkie felgi masz, twardym trza być!Bart - Śro 30 Maj, 2012 kto nie był ten trąba!Anonymous - Śro 30 Maj, 2012 no sie poupalało grubo !!!! Bart - Śro 30 Maj, 2012 Anonymous - Śro 30 Maj, 2012
no i huy,trza będzie to em czy kupić zeby sie dostosować do aktualnych wyrazowskich trendówmi - Czw 31 Maj, 2012 znaczy lepiej z grupą przyjaciół integrować, tak? Bart - Czw 31 Maj, 2012 Ja zaobserwowałem jakiś progres w naszych poczynaniach, sama jazda przestała nam już wystarczać. Po przyzwoitym orientalnym posiłku uderzyliśmy w miasto uprawiać parkour. Się działo mi - Czw 31 Maj, 2012 Hell yeah! Anonymous - Czw 31 Maj, 2012 mysle ze jazde następnym razem wogóle odpuścimy