siema - Sob 09 Cze, 2012 Żartuję oczywiście To mój problem, że pojechać gdzieś nie mogę. Puchar rzecz bardzo fajna i nie uważam tego za przerost ambicji. Jak widać opcji do jeżdżenia jest dużo, a i chętnych do tego nie brakuje- miejsce na puchar zatem jest. A podstawa jest taka jak napisałeś- spotkać się, poupalać i dobrze się bawić. Im więcej takich okazji, tym lepiej.M - Sob 09 Cze, 2012 Może dodagamy się tu z Bunim na termin na Wrzesień - jeśli będzie taki oczywiście i zrobimy grzecznościowo kryterium hh.org (w sensie umówimy się że to jest właśnie ten termin) i jedziemy wszyscy ułęż i już.
Pierwsze punkty będą z Kielc Bonczkowych
Przyszły rok jeśli cena się utrzyma to tak samo, podzielimy sobie zbieranie punkcików pomiędzy tptd i ułęże.
Sorry za OT.EmerytRs2 - Nie 10 Cze, 2012
M napisał/a:
podzielimy sobie zbieranie punkcików pomiędzy tptd i ułęże.
i dodatkowe klasy: z klatko, z karetko. M - Nie 10 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
M napisał/a:
podzielimy sobie zbieranie punkcików pomiędzy tptd i ułęże.
i dodatkowe klasy: z klatko, z karetko.
Anonymous - Wto 12 Cze, 2012 na 07/07 ja bym się pisał, mam WOLNE wreszcie EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012 7.07 będzie optymalnym terminem do sieczki
tylko gumkie trzeba jakąś ogarnąćbuni - Śro 13 Cze, 2012 moze wpadniecie na "zwyklych" oponach .. to i ja wezme swoje pudełko....
roj - Śro 13 Cze, 2012 Buni, pakuj slika to poganiasz z Przemkiem na czasy! Stf - Śro 13 Cze, 2012 buni lotusa potrzebuje na moje Clio roj - Śro 13 Cze, 2012
Stf napisał/a:
buni lotusa potrzebuje na moje Clio
no wspominałeś, że tylko dużo mówi a z jazdą sobie nie radzi..
Stf - Śro 13 Cze, 2012 no ba ale spoko - powoli się wyrabia - będą z niego ludzie pum - Czw 14 Cze, 2012 wpadam 24 - jedzie ktoś?Stf - Czw 14 Cze, 2012 może na sob się wyrobisz do pozen ? 24 chyba się nie odbędzie bo za mało chętnych.pum - Czw 14 Cze, 2012 nie stać mnie na pozen.
co do 24 nie wiadomo, jest szansa że się odbędzie.Kamill - Czw 14 Cze, 2012