MotorSport - [P] homologację do 106 GTI/S16 [A, VK, VO]
Greg - Czw 19 Lip, 2012 W VO od 106 (jeśli mam wszystko... tego nie wiem ) jest tylko pompa, korektor chyba też AP ale ma jakby pionową dźwignię (?).
W Saxo sprawdzę, też chyba mam.jarek-malopolska - Nie 22 Lip, 2012 Podpinam sie po temat Grega bo choć nie identyczny to pokrewny:
Jak w temacie - chciałbym sobie skserować / zeskanować / najchetniej prosić o przesłanie w wersji elektronicznej homo (udostępniłbym też dla potomnych) - zależy mi na całosci: gr. N, pełnej gr. A z VO i VK do Saxo VTS 16V ph2.
Gratyfikuję flaszką.
P.S. Posiadam homologacje rajdowego Peugeota 206 w dwóch wersjach: polska pucharówka-206 XS oraz mocna FR o nazwie VOLANT Moge sie podzielic/ wymienic
Any1? jarek-malopolska - Nie 29 Lip, 2012 Zna ktoś odpowiedzi na takie pytania: Czy homologacja jest jedna dla Citroena Saxo VTS? Tzn taka sama dla phI jak i phII? Czy sa jakies aktualizacje "wtyczki" do homologacji? Czy jest ona niezmienna, tzn. taka sama otrzymamy zamawiajac dziś jak ktoś kto zamawial w 1998r ?
acik666 - Nie 29 Lip, 2012 Homologacja jest jedna a ja mam nówke sztuke:) Do Tarnowa nie masz daleko a i ksero w biurze mam jarek-malopolska - Wto 31 Lip, 2012 Patryk.. namowiłeś mnie jak bede tylko tam gdzies leciał to bede cie musiał odwiedzić