anjas - Śro 27 Cze, 2012 Za komuny było lepiej, na takie lampy tuningowe w poldku można było nieżle poruchac.roj - Śro 27 Cze, 2012
Stf napisał/a:
mi się podobają np.
Tobie się podobają te moje z ciemnym wkładem to z czym do ludzi...
NBL - Śro 27 Cze, 2012 ok Panowie - są gusta i guściki - ja nie narzekałem na nie i pasowały mi nawet do auta jak i pasowało
mi to że dobrze świeciły dzięki czemu dość miło i komfortowo wracało się nocą .
tak dla przykładu moje foto jak się prezentowały. - nie było źle moim zdaniem
lepiej niż halogeny z x-em CHRZANEK - Czw 28 Cze, 2012
NBL napisał/a:
ak dla przykładu moje foto jak się prezentowały. - nie było źle moim zdaniem
Nie no peugeot konkretny... nadaje sie.Niemy - Czw 28 Cze, 2012
NBL napisał/a:
tak dla przykładu moje foto jak się prezentowały. - nie było źle moim zdaniem
Wygląda nieźle, ale i tak jestem za karaniem i zabieraniem dowodów za zenony bez poziomowania i spryskiwaczyroj - Czw 28 Cze, 2012
Niemy napisał/a:
jestem za karaniem i zabieraniem dowodów za zenony bez poziomowania i spryskiwaczy
+100!!!!!Cartoon - Czw 28 Cze, 2012 i za przyciemnione szyby z przodu....M - Czw 28 Cze, 2012 I za źle wyregulowane światła.NBL - Czw 28 Cze, 2012 Zgadzam się Wami w 100% , a to dlatego bo u mnie w mieście ma co 5 auto zenon i świeci w kosmos...
ja miałem na prawdę ciut niżej niż być powinno zresztą zapraszam do siebie aby się przekonać
jeszcze do jutra będą raczej na aucie.. później rozstaje się z nimi.
Jeśli właściciel pojazdu dopuszcza się do jazdy bez wyregulowanych świateł oczywiście uważam że powinien zostać ukarany ale czy za zenon prawidłowo ustawiony hm... nie wiem. nie spotkałem się z tym aby ktoś mi mrugał albo coś, widocznie było dobrze.
Wracam do serii, look auta zmieniam , pewnie też przez to że okres buntu się skonczył i ochota na zenony również
a dzięki za miłe słowa .. auto jak auto zwykłe takie..
pozdroroj - Czw 28 Cze, 2012
NBL napisał/a:
ale czy za zenon prawidłowo ustawiony hm...
jak nie ma samopoziomowania czy jak to się nazywa to jest dobrze ustawiony tylko wtedy jak jedziesz po idealnie równym. każde podbicie, koleina, czy nawet mocniejsze dodanie gazy powoduje, że świecisz innym po oczach NBL - Czw 28 Cze, 2012 roj, wiem dlatego ja miałem je niżej jak wspomniałem - CIUT niżej i załatwiło sprawę.
Byłem w garażu - już wróciła seria
Uploaded with ImageShack.usShymek - Pią 29 Cze, 2012
Cartoon napisał/a:
i za przyciemnione szyby z przodu....
A to niby dlaczego? Ja mam i sobie chwalę Wcale nie chodzi o to by mnie nie było widać w środku tylko po prostu auto się nie nagrzewa aż tak w pełnym słońcu.
Ksenony na szczęście mam seryjne kaziu1985pn - Pią 29 Cze, 2012 Shymek, a co na to policja ??
roj, z tego co wiem to zależy od systemu niektóre nie reagują na podbicia koleiny też. ile razy dostanie sie po oczach lub lusterkach od jeepów audic czy innych wynalazków z seryjnymi zenonami.Shymek - Pią 29 Cze, 2012
kaziu1985pn napisał/a:
Shymek, a co na to policja ??
Większość też ma małe dzieci i wiedzą że komfort i nie wysoka temp we wnetrzu jest ważna dla malucha a to znaczy że tez tak mają