M - Nie 01 Lip, 2012 Czesiu jestem bardzo bliski nadani Ci rangi specjalnej "człowiek błazen"
Proszę, miej to na uwadze.Barejka - Nie 01 Lip, 2012 Czesio, wez czesiek wystaw beke na licytacje moze trafi sie taki kolejny jak Ty i ja zalicytuje szymlorek - Nie 01 Lip, 2012 Czesiu daje CI za ten "samochód" ...
Paczkę małych laysów paprykowych
i millersa 0,33l
Zastanów się bo drugiej takiej okazji nie będzie.. PiTT - Nie 01 Lip, 2012 brałbym transportera, jakby nie było drożej wyceniony Anonymous - Nie 01 Lip, 2012 Jak się nie sprzeda to zaczynam remont , więc nie ma lipy . Tego auta nie chcę sprzedawać Barejka - Pon 02 Lip, 2012 wez to oddaj na zlom, wszytsko bys remontowal jak moj kolega a pozniej i tak sprzedasz w tej samej cenie co teraz bys za to dostal z tym ze tam juz bedzie wsadzone kilka zet lub tysNBL - Pon 02 Lip, 2012
M napisał/a:
Czesiu jestem bardzo bliski nadani Ci rangi specjalnej "człowiek błazen"
Proszę, miej to na uwadze.
Szok,
nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać Anonymous - Pon 02 Lip, 2012 Ja się śmieje , Podobno dziś mają jacyś kupcy z Gdańska po nią przyjechać , zobaczymy KarQ - Pon 02 Lip, 2012 Jak dziś to masz dużą szansę, że nie dojrzą paru mankamentów Barejka - Pon 02 Lip, 2012 KarQ, Anonymous - Pon 02 Lip, 2012 Juz w Elblągu są Kuner - Pon 02 Lip, 2012 Uwielbiam takich klientów. Jadą w nocy bo są napaleni jak arab na kurs pilotażu... i wtedy ja im nawet złotóweczki nie opuszczam z ceny, a im głupio wracać z pustymi rekami ...
Czesław - trzymam kciuki, że nie opuścisz ani centa Bonczek - Pon 02 Lip, 2012 Niestety tacy klienci przyjezdzaja tylko po zlom.