To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] komplet kół Drag Wheels DR-31 + opony Federal SS 17 cali

Bart - Pią 27 Lip, 2012

Mam kumpli z internetu, którzy sporo mogą powiedzieć.
rasta - Pią 27 Lip, 2012

Opinie jak zawsze są skrajne, jeden lata po wyrypie i gitara, drugiemu ramiona się pogieły na pierwszym upalaniu.
GeKo - Pią 27 Lip, 2012

Zależy czy ryż z którego to robili był hartowany czy nie ;D
Misiek_lbn - Pią 27 Lip, 2012

mi napisał/a:
serio pytam - czy ktoś to zna ze słyszenia przynajmniej, czy tylko jakieś opinie internetowe?

dla mnie to jest najlepsza rekomendacja, gdyby były tanią kupą, nie latali by na nich, bo by się psuły, a jeżdżą od dawna już :)

Bonczek - Pią 27 Lip, 2012

Ale jakby walnęli w krawężnik... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

albo czołg by w nich strzelił... różnie bywa :D

przypominam się odnośnie prośby wczorajszej ;)

rasta - Pią 27 Lip, 2012

Mają je za friko to na nich latają - proste.

rasta napisał/a:
Mają je za friko to na nich latają - proste.

nie mają ich za friko - nie proste ?

Bart - Pią 27 Lip, 2012

w sensie - na krzywych jeżdżą?

Nawet jeżeli mają je za friko to co to za różnica skoro te felgi im się nie pokrzywiły któryś sezon i nadal są proste?
rasta - Pią 27 Lip, 2012

Jak bys widział ile oni maja tego kompletów xD samych opon jeden zawodnik taki jak Tela w sezonie zużywa ok. 600 szt. myślisz, że na jednym komplecie felg ogarnia sezon :lol2:

Bonczek, Roty które dla ciebie wyważałem były krzywe w huj :rotfl:

Rasta zaskakujesz mnie codziennie - Ty na prawdę wiesz WSZYSTKO o oponach i felgach.

Poza tym nigdy nie byłem na rundzie driftingowej ani u treli w hali więc nie wiem ile tego mają :rotfl:

Anonymous - Pią 27 Lip, 2012

Bonczek napisał/a:
Ty na prawdę wiesz WSZYSTKO

czyżby EXPERT? :rotfl:

rasta - Pią 27 Lip, 2012

Bonczek napisał/a:
Rasta zaskakujesz mnie codziennie - Ty na prawdę wiesz WSZYSTKO o oponach i felgach.

Poza tym nigdy nie byłem na rundzie driftingowej ani u treli w hali więc nie wiem ile tego mają :rotfl:

Paru drifterom robiłem deski i powtarzam tylko to co mi mówili. A co do mojej wiedzy na temat felg i opon, z każdą roboczogodziną spędzona na montażownicy i wyważarce się powiększa, do experta jeszcze daleko co nie co już wiem :P

Bonczek napisał/a:
Poza tym nigdy nie byłem na rundzie driftingowej ani u treli w hali więc nie wiem ile tego mają

A ja bylem i tu i tu ;D

Misiek_lbn - Śro 29 Sie, 2012

2600 + koszt wysyłki :)
jak ktoś by chcial same opony, to też można się dogadać ;)