Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] komplet kół Drag Wheels DR-31 + opony Federal SS 17 cali
Bart - Pią 27 Lip, 2012 Mam kumpli z internetu, którzy sporo mogą powiedzieć.rasta - Pią 27 Lip, 2012 Opinie jak zawsze są skrajne, jeden lata po wyrypie i gitara, drugiemu ramiona się pogieły na pierwszym upalaniu.GeKo - Pią 27 Lip, 2012 Zależy czy ryż z którego to robili był hartowany czy nie Misiek_lbn - Pią 27 Lip, 2012
mi napisał/a:
serio pytam - czy ktoś to zna ze słyszenia przynajmniej, czy tylko jakieś opinie internetowe?
dla mnie to jest najlepsza rekomendacja, gdyby były tanią kupą, nie latali by na nich, bo by się psuły, a jeżdżą od dawna już Bonczek - Pią 27 Lip, 2012 Ale jakby walnęli w krawężnik... Misiek_lbn - Pią 27 Lip, 2012 albo czołg by w nich strzelił... różnie bywa
przypominam się odnośnie prośby wczorajszej rasta - Pią 27 Lip, 2012 Mają je za friko to na nich latają - proste.Misiek_lbn - Pią 27 Lip, 2012
rasta napisał/a:
Mają je za friko to na nich latają - proste.
nie mają ich za friko - nie proste ?Bart - Pią 27 Lip, 2012 w sensie - na krzywych jeżdżą?Bonczek - Pią 27 Lip, 2012 Nawet jeżeli mają je za friko to co to za różnica skoro te felgi im się nie pokrzywiły któryś sezon i nadal są proste?rasta - Pią 27 Lip, 2012 Jak bys widział ile oni maja tego kompletów samych opon jeden zawodnik taki jak Tela w sezonie zużywa ok. 600 szt. myślisz, że na jednym komplecie felg ogarnia sezon
Bonczek, Roty które dla ciebie wyważałem były krzywe w huj Bonczek - Pią 27 Lip, 2012 Rasta zaskakujesz mnie codziennie - Ty na prawdę wiesz WSZYSTKO o oponach i felgach.
Poza tym nigdy nie byłem na rundzie driftingowej ani u treli w hali więc nie wiem ile tego mają Anonymous - Pią 27 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
Ty na prawdę wiesz WSZYSTKO
czyżby EXPERT? rasta - Pią 27 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
Rasta zaskakujesz mnie codziennie - Ty na prawdę wiesz WSZYSTKO o oponach i felgach.
Poza tym nigdy nie byłem na rundzie driftingowej ani u treli w hali więc nie wiem ile tego mają
Paru drifterom robiłem deski i powtarzam tylko to co mi mówili. A co do mojej wiedzy na temat felg i opon, z każdą roboczogodziną spędzona na montażownicy i wyważarce się powiększa, do experta jeszcze daleko co nie co już wiem
Bonczek napisał/a:
Poza tym nigdy nie byłem na rundzie driftingowej ani u treli w hali więc nie wiem ile tego mają
A ja bylem i tu i tu Misiek_lbn - Śro 29 Sie, 2012 2600 + koszt wysyłki
jak ktoś by chcial same opony, to też można się dogadać